AKAY, BAŞHOROZ’DA ÇİFTÇİ İLE BULUŞTU

Okuduğunuz haber
AVŞAR BOĞAZLIYAN’I İŞARET ETTİ

COŞAR, YÜKSEK VERİMİN İPUÇLARINI VERDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    AVŞAR BOĞAZLIYAN’I İŞARET ETTİ

AVŞAR BOĞAZLIYAN’I İŞARET ETTİ

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda; tespitleriyle, önerileriyle, öngörüleriyle dikkatleri üzerine çeken Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat eski İl Başkanı Zekeriya Avşar, 2023 yılında yapılacak milletvekilliği seçiminde AK Parti Genel Merkezi’nin Yozgat’taki milletvekili aday sıralamalarını dört bölgeden belirleyeceği isimlerle belirleyeceğini ileri sürdü. Boğazlıyanlı bir ismin listede yer alacağını belirten Avşar, Gazetemize yaptığı açıklamada bu ismin Belediye Başkanı Gökhan Coşar olacağını iddia etti.

GÜNCEL      10 Ekim 2022 - 23:25     0

AVŞAR BOĞAZLIYAN’I İŞARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bayrağını Yozgat’ta zirveye taşıyan isimlerden birisi olan, Başkanlığı görevi sürecinde il, ilçe, belde ve köylerin hizmetle buluşmasında büyük katkıları olan eski İl Başkanı Zekeriya Avşar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, AK Parti’nin milletvekilliği sıralamasında Boğazlıyan’a yer verebileceğini ileri sürdü.
Sosyal medyayı etkin kullanan, gündemi sıklıkla takip eden ve yorumlayan, partililer arasında “Siyaset Bilimci” olarak anılan Avşar, tespit, öneri ve öngörüsüne bir yenisini daha ekleyerek, ilçelerde heyecan uyandırdı.
2023 yılında yapılacak milletvekilliği seçiminde AK Parti Genel Merkezi’nin aday belirlemede Yozgat’ı 4 ayrı kategoride değerlendireceğini ve sıralamayı buna göre yapacağını ileri süren Zekeriya Avşar, yaklaşık 50 yıldır milletvekilliği hasreti çeken Boğazlıyanlılar’ın yüreğine adeta su serpti.
Partililerin sıklıkla kendisine milletvekili adayı kim veya kimler olur sorusunun yöneltildiğini anımsatan Avşar, isim vermediği paylaşımında listede yer alacak isimlerin hangi ilçeden çıkacağını işaret etti.
AK Parti Genel Merkezi’nin; Yozgat Merkez, Şefaatli ve Yerköy’ü temsilen, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çayıralan, Çandır ve Yenifakılı’yı temsilen, Akdağmadeni ve Saraykent’i temsilen, Sorgun, Çekerek, Aydıncık ve Kadışehri ilçelerini temsilen birer milletvekili adayını listeye koyacağını ileri sürdü.
Sosyal medya paylaşımı sonrası kendisine telefonla ulaştığımız AK Parti Yozgat eski İl Başkanı Zekeriya Avşar, Boğazlıyan’ın Yozgat’ta yükselen bir değer olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın Boğazlıyan’ın yükselişinde büyük pay sahibi olduğunu, AK Parti’nin Coşar döneminde daha fazla güçlendiğini ifade eden Avşar, “Belediye Başkanı sayın Coşar’ı, 5 ilçeyi birleştiren bir güç olarak görüyor, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
İlçeye yapmış olduğu hizmet ve yatırımların Yozgat Merkez’de sıklıkla konuşulduğunu, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin sadece Boğazlıyan’ın değil Yozgat’ın gurur vesilesi haline geldiğini dile getiren Avşar, “AK Partili olarak böylesi bir Belediye Başkanı’na sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Bir çok ilçeye rol model olacak çalışmalara imza atması, yatırım ve hizmet odaklı yürüttüğü çalışmaların halk nezdinde karşılık bulması, bizlerin de beklentisini ziyadesiyle artırmıştır.
2023 yılında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde sayın Coşar’ın milletvekilliği yer bulması beni de heyecanlandıracaktır. Herkesin gönlünde bir aslan yatar sözüne kinaye benim de gönlümde yatan Gökhan Coşar Başkanımızın milletvekili olması ve sadece Boğazlıyan’a değil, tüm il geneline hizmet etmesidir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ