COŞAR, YÜKSEK VERİMİN İPUÇLARINI VERDİ

Okuduğunuz haber
YOLLARDA SORUN KALMADI

BU FIRSAT KAÇMAZ

Anasayfa   /    Güncel    /    YOLLARDA SORUN KALMADI

YOLLARDA SORUN KALMADI

Boğazlıyan Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor.

GÜNCEL      17 Ekim 2022 - 23:25     0

YOLLARDA SORUN KALMADI

Yürütülen çalışmaların tamamlanması ile sürücülere ve yayalara rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı sunulması planlanıyor. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Her alanda ve her koşulda aynı azimle hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, geride bıraktığı 3 yıllık sürede ilçeye sağladığı; ekonomik, sosyal ve kültürel hizmetler sağlamaya devam ediyor.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu Türkiye’de rekor sayılacak kısa sürede gerçekleştiren, birinci etabı yatırımcılardan gelen yoğun taleplerle doldurup ikinci etabın çalışmalarını sürdüren Başkan Coşar, ilçenin gelişimini de aynı hızda sağlamak için mücadelesini sürdürüyor.
İlçenin sorun ve beklentilerini kısa sürede tamamlayarak birçok ilklerle buluşturan, Boğazlıyan’ı onlarca yeni hizmet ve yatırımlarla tanıştıran Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ortaya koyduğu projeler ve sağladığı istihdamla Boğazlıyan’ın umudu oldu.
İlçenin dört bir yanını ulaşım ağı ile donatan, yaz süresince yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veren Başkan Coşar, yaklaşan kış sezonu öncesi, bozulan, vasfını yitiren yol ve kaldırımlara öncelik verdi.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan Coşar,  “3 yıllık süre içerisinde mahallelerimizin birçok cadde ve sokağını sıcak asfaltla tanıştırdık. Yeni yollar açarak, kaldırımlar yaparak yaya ve araçların daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağladık.  
İlçemizi yol ve kaldırım yenileme çalışmalarımız sayesinde rahat ve güvenli ulaşım ağı ile donatıyoruz.
Her alanda ve her koşulda aynı azimle hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ