RAMAZAN’DA ÇADIRDA YEMEK YOK

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER AKAY’A

ÇANDIR’A TARİHİ YATIRIM

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER AKAY’A

TEŞEKKÜRLER AKAY’A

Şeker tarihinde, Çandır’a en büyük yatırımı gerçekleştiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür eden Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, “Çandır’ımıza kim taş üstüne bir taş koyarsa, O’nun başımız üzerinde yeri vardır. Başkanımız sayın Akay’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

GÜNCEL      01 Mayis 2019 - 23:57     0

TEŞEKKÜRLER AKAY’A

Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay liderliğinde gerçekleştirilen Pancar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ve Tarım Market açılışında yaptığı konuşmada, Başkan Akay’a övgüler yağdırdı.
Çandır ilçesine, şeker tarihinde en büyük ve en anlamlı yatırımı gerçekleştiren Başkan Hüseyin Akay’a, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ekibine teşekkür eden Başkan Örgün, “Çandır’a kim taş üstüne taş koyarsa, O’nun başımız üzerinde yeri vardır” dedi.
Belediye Başkanı Örgün, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Kayseri Şeker Fabrikası’nın ilçemize yapmış olduğu Bölge Hizmet Binası ve Tarım Market çiftçilerimizin en büyük ihtiyacıydı. Çiftçilerimizin bu ihtiyacını Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hüseyin Akay Bey’e arkadaşlarımızla beraber ilettik. Sağolsun kendileri de bizim bu taleplerimizi ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bölgemize Şeker tarihinde ilk defa Bölge binası ve tarım market açtı. 
Bu anlamda ben şahsım ve ilçemdeki çiftçilerimiz ve hemşerilerimiz adına Sayın Hüseyin Akay Bey’e,  Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ve bütün ekibine teşekkür ediyorum, Allah işlerini rast getirsin. 
Çandır Belediyesi olarak araç, ekipman desteğini karşılıksız olarak verdik, destekledik. Bürokrasi olarak imardaki ruhsatlandırmasını hızlı bir şekilde geçirdik. Diğer evrak ve bürokrasi işlerinde yardımcı olduk. 
Kurumlar arasında yardımlaşma ve dayanışma olursa orada güzel sonuçlar doğacaktır. Ki bunun örneğini de Çandır’da yaşadık. 
Çandır ilçemize taş üstüne taş koyan kim var ise bizim başımız üzerinde yeri var. 
Özellikle Başkanımız sayın Hüseyin Akay Bey’e teşekkür ediyor, Allah ondan razı olsun diyorum.”

Etiketler

#Çandır

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ