Emniyet hapı yutturdu

Okuduğunuz haber
ŞOFÖRLERİN HATİP'İ VAR

Boğazlıyan'ı fişlediler!

Anasayfa   /    Güncel    /    Şoförlerin Hatip'i var

Şoförlerin Hatip'i var

Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinin ardından yapılan Boğazlıyan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası seçimi rakipsiz olarak tamamlandı

GÜNCEL      27 Subat 2018 - 23:40     0

Şoförlerin Hatip'i var

Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinin ardından yapılan Boğazlıyan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası seçimi rakipsiz olarak tamamlandı.
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı'nı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş'ın yaptığı Genel Kurul'a, Oda'ya kayıtlı 165 üye katıldı. 
Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Olağan Genel Kurul'da gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasına müteakip seçime geçildi.
Seçime tek aday olarak giren Başkan Ahmet Hatip, Kurul'a katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden güven tazelemiş oldu.
Başkan Hatip yaptığı konuşmada, Kurul'a katılarak kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, Boğazlıyan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası'nın daha verimli hale gelmesi için mücadele edeceğini söyledi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ