Bozok Üniversitesi

Okuduğunuz haber
SEDEF: BASIN MİLLETİN ORTAK SESİDİR

BAŞER GAZETECİLERİ UNUTMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    SEDEF: BASIN MİLLETİN ORTAK SESİDİR

SEDEF: BASIN MİLLETİN ORTAK SESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz Ethem Sedef,  Yozgat’ta görev yapan bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

GÜNCEL      25 Temmuz 2019 - 01:18     0

SEDEF: BASIN MİLLETİN ORTAK SESİDİR

Milletvekili Sedef,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 7 gün 24 saat görevinin başında özverili bir şekilde çalışan gazetecilerin bir nevi kamu görevi yaptığını söyledi.
Basının önemini belirten Milletvekili Ethem Sedef, “Basın yayın kuruluşlarımız toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından milletimizin ortak sesidir. Ülkemizin ve ilimizin gelişmesi, kalınması ve belirlenen hedeflere ulaşmasında basınımızın katkısı çok büyüktür. Basınımızın önemi 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir kez daha anlaşılmıştır. Milletimizin milli mücadele ve 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde ortaya koyduğu milli duruşla takdire şayan bir sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu vesile ile bir kez daha bütün gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Etiketler

#Ethem Sedef

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ