964 kök hint keneviri ele geçirildi

Okuduğunuz haber
ŞAHİN FARKINDALIK OLUŞTURDU

BOZDAĞ BOĞAZLIYAN’A GELDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞAHİN FARKINDALIK OLUŞTURDU

ŞAHİN FARKINDALIK OLUŞTURDU

Anne çocuk işbirliği ile hazırlanan eserler görücüye çıktı

GÜNCEL      22 Agustos 2019 - 01:18     0

ŞAHİN FARKINDALIK OLUŞTURDU

Boğazlıyan ilçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından açılan Boğazlıyan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Nuray Şahin tarafından yapılan kursta kursiyerlerin üretmiş oldukları el sanatları sergisi ilçe çarşı merkezinde kurulmuş olan Belediye çadırında halkın beğenisine sunuldu. Anne çocuk iş birliğiyle hazırlanan el sanatları sergisindeki ürünlerden elde edilen gelir sosyal hizmetlerdeki yardıma muhtaç çocuklara dağıtılacak. 
Sergi açılışına Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Erdem, Sosyal Hizmetler Müdürü Sevda Şahin katıldılar. Açılış kurdelasını hep birlikte kestiler. Açılış konuşmasını yapan kaymakam Davut Sinanoğlu "SHM'leri, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezler olduğunu söyledi. Sinanoğlu bu yapılan işte emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ