YOZGAT YİNE “RECEP TAYYİP ERDOĞAN” DEDİ

Okuduğunuz haber
MUTLULUK ENGEL TANIMAZ

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    MUTLULUK ENGEL TANIMAZ

MUTLULUK ENGEL TANIMAZ

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan özel gereksinimli bireylerin yaşama sevinçleri ve motivasyonlarını artırmak ve günlerini kutlamak  için müzik ve eğlence programı düzenlendi. 

GÜNCEL      17 Mayis 2023 - 22:33     0

MUTLULUK ENGEL TANIMAZ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, İl Müftüsü Ali Gülden, Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan Erdil ve engelli kuruluşlarının katılımlarıyla düzenlenen programda, engelli bireyler için sürpriz oyun ve eğlencenin yanında çeşitli ikramlar yapılırken, günün anısına pasta kesildi. 
Yüzlerindeki mutluluğa ortak olduğumuz özel gereksinimli bireylerin her an yanlarında olduğunu dile getiren İl Müdürü Neşeli, sürekli misafirlerimiz için hazırlanan bu güzel programda bir arada  olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, engelli bireylerin 7/24 yanlarında olduklarını belirtti. 
İl Müftüsü Ali Gülden Engelliler Haftasında Rehabilitasyonda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, fiziksel engelli olsalarda manen engelli olmadıklarını, sağlık ve mutlulukları için dua ettikkerini söyledi. 
Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen program oyun ve eğlence ile devam ederken günün anısına kesilen pasta ile son buldu. 
Tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız ve mutlulukları için çalışacağız.


 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ