Bir destandır Çanakkale

Okuduğunuz haber
MEHMETÇİK VAKFI YARARINA KERMES

Ankara Tayfa büyüledi

Anasayfa   /    Güncel    /    Mehmetçik Vakfı yararına kermes

Mehmetçik Vakfı yararına kermes

Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile birliği ve Sınıf anneleri öğrencileri, düzenlediği kermesten elde edilen geliri Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Mehmetçik Vakfına bağışlamak için kermes düzenlediler.

GÜNCEL      19 Mart 2018 - 22:40     0

Mehmetçik Vakfı yararına kermes

Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile birliği ve Sınıf anneleri öğrencileri, düzenlediği kermesten elde edilen geliri Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Mehmetçik Vakfına bağışlamak için kermes düzenlediler.
Boğazlıyan Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile birliği ve Sınıf anneleri öğrencileri, düzenlediği kermesten elde edilen geliri Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Mehmetçik Vakfına bağışlanacağını belirttiler.
Kermeste öğrenci velilerinin evde yaptığı, börek, kek, pasta ve çeşitli yemek ve tatlıları satışa sunuldu. 
Programa garnizon komutanı, askerlik şubesi başkanı, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürlüğü ile diğer daire amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Program öncesi öğrencilerden oluşan koro “Türkiyem” türküsünü okul müzik öğretmeni Yaprak Demir yönetiminde seslendirdiler. Akabilinde 2-B sınıfı öğretmeni Nihat Avcı yönetiminde öğrencilerle birlikte mehter geçişi ve şehitler için okunan dua ile devam etti. Boğazlıyan Anadolu Lisesi bando takımı da bando gösterisi ile programa renk kattı.
Okul Müdürü Yener Eseryel, yaptığı açıklamada, "Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Afrin´de Mücadele eden Mehmetçiğimize destek olmayı hem de öğrencilerimize vatan ve ordu sevgisinin önemi konusunda farkındalık sağlamayı hedefleyen kermesimizi öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdik. Kermesimizin tüm geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak." dedi.
Okul Müdürü Yener Eseryel  şunları söyledi: "Bizler bu topraklarda rahat gezip, rahat uyuyalım diye askerlerimiz kendi rahatlarından, ailelerinden vazgeçiyorlar. Düğüne gider gibi şehadete koşuyorlar. Bu kahraman askerlerimiz, şehadete giderken bizler bu yiğit Mehmetçiklerimiz için bir şeyler yapmak istedik ve bu hayır kermesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduk. Siyasi düşüncemiz ne olursa olsun, hangi inanca, düşünceye sahip olursak olalım, bu günlerde bunların hepsini bir kenara bırakmanın zamanıdır. Gün birlik olmanın, diri olmanın bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür."
Kermesten elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı ifade edildi.
Okul Aile Birliği Başkanı Emine Çetin kermesten elde edilen tüm gelirlerin Mehmetçik Vakfına gönderileceğini belirtti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ