HALICI’YA BÜYÜK ONUR

Okuduğunuz haber
KOÇYİĞİT ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

RAMAZAN’DA ÇADIRDA YEMEK YOK

Anasayfa   /    Güncel    /    KOÇYİĞİT ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

KOÇYİĞİT ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde 3 gün süren AK Parti 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. İstişare toplantısını fırsata çeviren Başkan Koçyiğit, Sırçalı’ya yapacağı hizmet ve yatırımlardan oluşan proje dosyalarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a iletti. Oktay’dan destek sözü alan Koçyiğit, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin bizlere vermiş olduğu destek, gücümüze güç katmıştır” dedi.

GÜNCEL      01 Mayis 2019 - 23:55     0

KOÇYİĞİT ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

31 Mart seçimlerinde belde halkının büyük desteğini alarak Sırçalı Belediye Başkanı seçilen Ferit Koçyiğit, hizmet ve yatırımlar için kolları sıvadı.
Göreve başladığı günden itibaren tüm mesaisini Sırçalı’ya hizmet etmek için vakfeden, yapacağı çalışmalar için projeler hazırlayan Başkan Koçyiğit, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı fırsata çevirdi.
 Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlık ettiği toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin “Yerel Yönetimler”, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın “Çevre, Şehir ve Kültür” konulu sunumları sonrasında toplantıya katılan Bakan, Bakan Yardımcıları ve Milletvekilleri ile görüşme fırsatı yakalayan Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’la da bir süre görüşme imkanı buldu.
Sırçalı hakkında bilgiler veren Başkan Koçyiğit daha sonra Belde’ye yapmayı planladığı hizmet ve yatırımlardan oluşan projeleri, dosya halinde Oktay’a takdim etti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın desteğini yanına alarak Sırçalı Beldesi’ne mutlu dönen Başkan Koçyiğit, görüşmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şöyle duyurdu:
“Kızılcahamam’da AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme toplantısında, Yozgat'ımızın Medar-ı iftarı Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat OKTAY Bey’in Yozgat'ımızın Belediye Başkanlarına ve tarafımıza ayrı bir ilgi, alâka ve kabulü ile dertlerimizi ve isteklerimizi dinleme nezaketi göstermiş olmasından dolayı çok teşekkür ederim. Bizlere vermiş olduğu destek gücümüze güç katmıştır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ