DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYMAKAM’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

KAYMAKAM’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, ilçe genelinde seçimin sağduyu ve sükunet içerisinde geçtiğini ifade ederek, bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Boğazlıyan’da huzurlu ve sağduyulu bir ortamda seçim atmosferi yaşandığını belirtti.

GÜNCEL      01 Nisan 2019 - 23:58     0

 KAYMAKAM’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, ilçe genelinde seçimin sağduyu ve sükunet içerisinde geçtiğini ifade ederek, bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Boğazlıyan’da huzurlu ve sağduyulu bir ortamda seçim atmosferi yaşandığını belirten Kaymakam Sinanoğlu, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.
Kazananı milletimiz, demokrasimiz ve Boğazlıyan olan bu seçimlerde sandıklara giderek vatandaşlık görevini yerine getiren ve tüm süreç boyunca sağduyulu davranan tüm Boğazlıyanlı hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.
Seçimlerde görev alan tüm kamu görevlilerine, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini sağlayan Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Personeline teşekkür ediyoruz.
Seçim kampanyasını Boğazlıyan'a yakışır bir şekilde yürüten, huzursuzluğa ve olaylara mahal vermeyen, sağduyulu davranan tüm siyasi partilere ayrıca teşekkür ediyoruz.
Seçilen Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclis Üyelerini, Belediye Meclis Üyelerini ve Muhtarlarımızı tebrik ediyor, vatana, millete ve Boğazlıyan'a hizmet yolunda başarılar diliyoruz. 
Seçilemeyen ve görevleri sona eren Belediye Başkanlarına, İl Genel Meclis Üyelerine ve Muhtarlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ