Orman Bölge Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
JANDARMA GÖNÜLLERE DOKUNDU

ARAÇLARDA DEZENFEKTE YOĞUNLUĞU

Anasayfa   /    Güncel    /    JANDARMA GÖNÜLLERE DOKUNDU

JANDARMA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Bir yandan vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz fedakarca operasyon yürütülürken, bir yandan da yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Boğazlıyan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı ekipler, ailelerin bir kez daha hayır dualarını aldı.

GÜNCEL      31 Mart 2020 - 00:21     0

 JANDARMA GÖNÜLLERE DOKUNDU

Boğazlıyan Kaymakamlığı bünyesinde kurulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarına katkı veren güvenlik güçleri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayarak hayır dualarını alıyor.
Önceki gün Çalapverdi Köyü’nde ikamet eden 65 yaş ve üstü vatandaşların talepleri üzerine emekli maaşlarını teslim eden Boğazlıyan Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı ekipler, Devletin şefkatli elini bir kez daha uzattı.
Jandarma ekiplerini karşılarında gören vatandaşlar duygulu anlar yaşarken, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah sizlerden razı olsun” diyerek dua ettiler.
Salgın nedeniyle evden çıkmadığını ifade eden vatandaşlar, şöyle konuştu:
"Jandarma ihbar hattını aradım. Jandarma gelerek bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Biz de taleplerimizi kendilerine ilettik. Allah devletimize zeval vermesin. Jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu yasaya uyuyorum. Herkes evinde kalsın ve dışarı çıkmasın. Sağlıklı bir yaşam ve çocuklarımızın geleceği için temiz bir Türkiye bırakalım."
KARABULUT’TAN TEŞEKKÜR
Çalapverdi Köyü Muhtarı Mustafa Karabulut da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, güvenlik güçlerimize teşekkür ederek, “Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı’mızın 65 yaş üstü vatandaşlarımıza maaşlarını teslim etmektedirler. Çalapverdi Köyü olarak yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ