HEM’DEN AÇILIŞA DAVET

Okuduğunuz haber
İYİLİK TİMLERİ İŞ BAŞINDA

PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    İYİLİK TİMLERİ İŞ BAŞINDA

İYİLİK TİMLERİ İŞ BAŞINDA

Fatih İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu “İyilik Timi”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı. Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde yataklı tedavi gören çocukları ziyaret eden ve hediyeler sunan İyilik Timi, toplumda yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının artması noktasında güzel bir farkındalık oluşturdu.

GÜNCEL      25 Nisan 2019 - 00:17     0

İYİLİK TİMLERİ İŞ BAŞINDA

Eğitimdeki başarıları ve ortaya koydukları sosyal projelerle isminden sıkça söz ettiren Fatih İlkokulu öğrencileri, “Çok güzel hareketler bunlar” denecek bir farkındalığa daha imza attı.
Akranları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Değerler Eğitimi Projesi çerçevesinde öğrenciler tarafından oluşturulan İyilik Timi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne giderek yataklı tedavi gören çocuklara moral verdi.
Önceki gün, Okul Müdürü Bekir Erkoç, Müdür Yardımcısı İdris Gültekin ve öğretmenleriyle birlikte Hastane’ye giden İyilik Timi’ni, Hastane Müdürü İskender Özer karşıladı.
Hastane’de yatan çocukları tek tek ziyaret eden ve onlara moral aşılayan İyilik Timi, beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim ederek, “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Okul Müdürü Bekir Erkoç, "Öncelikle, merhamet, iyilik, paylaşma, milli birlik ve beraberlik duygu/düşüncelerini harekete geçirip Değerlerimiz Çatı'sı altında bu milli bayramda biraraya gelmemizde büyük katkıları bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Şimşek'e teşekkür ediyorum.
Mustafa Kemal’e, Kemal gibi düşünenlere, Çanakkale’de 12-13 yaşlarında 23 Nisan'ı kutlayalım diye cephede can veren çocuklara bugünlerimizi borçluyuz” dedi.
Okul Müdür Yardımcısı İdris Gültekin de ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Varlığımız Türk Varlığına armağan olsun. Eğitim öğretim adına yaptığımız tüm etkinlikler öğrencilerimizin geleceği için bir yapı taşıdır. Kulüp çalışmalarının önemini bir kez ortaya koymak istedik. Sadece akademik başarı değil sosyal ve kültürel yönlerini de geliştirerek okulumuzun vizyon , misyonu doğrultusunda hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ