KAYSERİ ŞEKER’DEN DEV ENERJİ YATIRIMI

Okuduğunuz haber
İRADE SANDIĞA YANSIDI

DOLU DOLU BİR SEMİNER

Anasayfa   /    Güncel    /    İRADE SANDIĞA YANSIDI

İRADE SANDIĞA YANSIDI

Ak Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Sezer, yaptığı açıklamada Türkiye olarak inandıkları yolda yürümenin iradesini gösterdiklerini söyledi.

GÜNCEL      30 Mayis 2023 - 00:58     0

İRADE SANDIĞA YANSIDI

“Bu seçimde, sadece, milletinin ve devletinin yanında olmayanlar kaybetmiştir. Bu seçimde ay yıldızlı al bayrak kazanmıştır, evinin önünde o kutlu bayrağın dalgalandığı şehit aileleri kazanmıştır, gönülleri buruk depremzede kardeşlerimiz kazanmıştır, bu seçimde de 20 yıldır olduğu gibi tüm Türkiye kazanmıştır” şeklinde konuşan Sezer, “Bu seçimde sınırlar ötesinde Türkiye için sessizce edilen dualar, dökülen gözyaşları kazanmıştır. Ata yurtlarından balkanlardan, Kafkaslardan, Afrika’dan, Orta Asyadan kardeşlerimiz, gönlü bizimle bir olanlar, Mazlumlar, elleri kalbinde haber bekleyenler kazanmıştır” dedi.
 “Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde oy pusulalarına basılan evet mühürleri, 2023 yılını Türkiye yüzyılı yapmaya basılmıştır” diyen Gençlik Kolları Başkanı Sezer, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
 “Evet mührü, bu şarkı, bu ülkenin geleceğine adanan türküler, burada bitmez diyenlerin kararı olarak basılmıştır. Bağımsızlığa, uluslararası itibara, ulusal güvene evet diyen tüm vatandaşlarımıza muasır medeniyetleri geride bırakan seçime katılım çabasından dolayı minnetimizi sunmayı AK Parti gençlik kolları olarak bir borç biliriz. 
AK Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları Başkanı olarak aylardır devam eden sıkı maratonun yükünü omuzlarında taşıyan tüm teşkilat arkadaşlarıma da özellikle teşekkür ederim. 
Bu duygu ve düşüncelerle seçim sonuçlarına milletin iradesi olması hasebiyle saygı duyulmasını, seçim öncesi çekişmelerin bir kenara bırakılmasını her kesime tavsiye eder, Seçim sonuçlarının Türkiye’mize, kardeş ülkelere ve nihayet dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ