MHP Genel Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Feti Yıldız koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Okuduğunuz haber
HALICI, HİSARCIKLIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Mandıra çöktü: 6 hayvan telef oldu

Anasayfa   /    Güncel    /    Halıcı, Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Halıcı, Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Video konferanslı toplantıya  Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı’da katıldı. 

GÜNCEL      09 Nisan 2020 - 00:20     0

Halıcı, Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı. 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı; “TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sunum ve anlatımıyla, 365 Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımlarıyla, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında telekonferans sisteminde bir araya geldik. Üyelerimizden gelen ve TOBB'ne ilettiğimiz talepler doğrultusunda, 
Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığıyla ilgili kamu kurumları 
nezdinde yapılan girişimler neticesinde sonuçlanan talepleri değerlendirme fırsatı bulduk. 
Koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmak için, gece gündüz demeden, talep ve önerilerimizi dinleyip, çözüme kavuşturan  Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na  teşekkür ediyorum.” dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ