53 MİLYON ÇAPA AVANSI

Okuduğunuz haber
GÜLER ÇUMRA’YA GİDİYOR

BORSA KURUCU ORTAK

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜLER ÇUMRA’YA GİDİYOR

GÜLER ÇUMRA’YA GİDİYOR

7 yıllık görev süresinde Boğazlıyan’a kazandırdığı sayısız hizmet ve yatırımlarla gündeme gelen İlçe Müftüsü Mehmet Güler, Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı İl Müftü Yardımcıları ve İlçe müftüleri atamaları çerçevesinde Konya’nın Çumra ilçe Müftüsü olarak görevlendirildi. 

GÜNCEL      12 Haziran 2019 - 23:47     0

GÜLER ÇUMRA’YA GİDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2012 yılında Boğazlıyan’a Müftü olarak atanan Mehmet Güler’in tayini çıktı.
7 yıllık görev süresinde ilçeye, belde ve köylere yaptığı hizmet ve yatırımlarla gündeme gelen Müftü Mehmet Güler’in yerine ise kimin görev yapacağı henüz netleşmedi.
Güler, Müftülük bünyesinde yaptığı kermes gelirleriyle, kurum ve kuruluşların yanı sıra, hayırseverlerin desteğiyle ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın destekleriyle, 7 adet Kur’an Kursu,  2 adet öğrenci evi, 4 adet imamevi yapımında büyük rol üstlenmişti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ