COŞAR: MUHTARLAR BAŞIMIZIN TACI

Okuduğunuz haber
GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ÖZEL GENÇLERE

KONFORLU ULAŞIM

Anasayfa   /    Güncel    /    GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ÖZEL GENÇLERE

GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ÖZEL GENÇLERE

Boğazlıyan Gençlik Merkezi gönüllü gençleri tarafından Öz Tuba Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve velilerine yönelik etkinlik düzenledi.

GÜNCEL      22 Ekim 2021 - 16:30     0

GÖNÜLLÜ GENÇLERDEN ÖZEL GENÇLERE

Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösteren Boğazlıyan Gençlik Merkezi çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Yüksek öğrenim için ilçemize gelen gençlerin katılımı ile çeşitli gönüllülük faaliyetleri yürüten Boğazlıyan Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Öz Tuba Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Öğrenci ve velilere yönelik müzik ziyafeti veren gönüllü gençler, yüz boyama eğlenceli oyunlar ile özel gençlerimizle doyasıya eğlendiler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ