KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİYİ PARAYA BOĞDU!

Okuduğunuz haber
GÖNÜLLERİ FETHEDEN BAŞKAN

BAYRAMLAR, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNLERİDİR

Anasayfa   /    Güncel    /    GÖNÜLLERİ FETHEDEN BAŞKAN

GÖNÜLLERİ FETHEDEN BAŞKAN

Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, AK Parti Bayrağı’nı hep yükseklerde dalgalandırıyor…

GÜNCEL      20 Haziran 2023 - 00:52     0

GÖNÜLLERİ FETHEDEN BAŞKAN

6 yıllık görevi süresince yapmış olduğu çalışmalar; ortaya koyduğu tevazu, samimiyet ve gayret ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bayrağını Boğazlıyan’da zirveye taşıyan İlçe Başkanı sayın Osman Düğenci ile sizler için konuştuk.
2017 yılında dönemin başarılı İlçe Başkanı sayın Hamza Kaya’nın görevden ayrılması sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı görevine getirilen sayın Düğenci, ortaya koyduğu performans bir çoklarının hesaplarını altüst etmenin yanında; Milletvekilleri, İl Başkanı, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile olan birliktelik ve uyumlu çalışma Yozgat’ın yanı sıra AK Parti Genel Merkezi’nin de dikkatini çekiyor.
Örnek sayılacak böylesi birlikteliği sadece partililerle değil; ilçe, belde ve köy halkıyla da sergileyerek, “Memleket İşi’nin Gönül İşi” olduğunu adeta nakşeden Düğenci, görev süresinde 4 seçim yaşamış ve her bir seçimde almış olduğu oyları artırmayı başarmış bir Başkan olarak tarihe not düştü.
Sadece İlçe Başkanı değil, aynı zamanda bir Ahi, bir danışılan, bir ağabey, bir kanaat önderi olarak öne çıkan sayın Osman Düğenci’yle sizler için konuştuk.

BOĞAZLIYAN HABER: 6 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyorsunuz. Gece demeden gündüz demeden yapmış olduğunuz planlı programlı çalışmalar, halk arasında “Davaya adanmış bir ömür” olarak nitelendiriliyor. 
OSMAN DÜĞENCİ: Öncelikle bizlere bu nitelemeyi yapan ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Vazife, samimiyet ve çalışmakla yerine getirilebilir. Bizlere İlçe Başkanlığı görevi tevdi edildiğinde, AK Partimizin bayrağını daha yükseklere nasıl taşırız noktasında gerek Yönetim Kurulu Üyelerimiz, gerekse Gençlik ve Kadın Kollarımızın değerli Yönetim Kurulu Üyeleri ile sık sık toplantılar yaparak istişarelerde bulunduk.
İktidarımız dönemlerinde İlçemize, beldelerimize ve köylerimize bir fazla hizmeti nasıl getirebilir; bölgemizi sosyal, ekonomik ve kültürel manada nasıl kalkındırabiliriz düşüncesiyle hareket ettik.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi’yi, Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ’ı ve Yozgat Milletvekilimiz sayın Yusuf Başer’i, Belediye Başkanlarımızla birlikte sık sık ziyaretler ederek ilçemiz, beldelerimiz ve köylerimiz adına taleplerimizi ilettik. Allah Onlardan razı olsun. Bizler ne istediysek onlar bir fazlasını verme gayreti içerisinde oldu.
BOĞAZLIYAN HABER: Bir öğretmen emeklisi olarak, öğretmenlerin siyasette başarılı olamayacağı algısını da bir anlamda yıktınız. İçten ve samimi davranışlarınız, hoşgörünüz toplumda nasıl karşılık buluyor?
OSMAN DÜĞENCİ: Öğretmenlik mesleğimi de severek ve isteyerek yaptım. Binlerce öğrencimize, gencimize sadece harfleri öğretmek değil, ahlaklı, erdemli, tevazu sahibi olarak yetişmeleri için uğraştım ve Allah’a şükür yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin bir çoğu makam sahibi oldular. Görüyorum ki, anlar da aynı öğretiyi mesleklerinde icra ediyorlar. Sadece bunları görmek bile bizleri mutlu ediyor.
Emekli olduktan sonra aktif olarak siyasetin içerisine girmiş olduk. Bizler siyaseti bir mektep gibi görüyoruz. “Öğrenmenin yaşı yoktur” atasözünü hepimiz biliriz. Bizler sadece siyaseti değil, paylaşmayı, bölüşmeyi, acı ve tatlı günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmayı önceliyor, bu hasletler ışığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
BOĞAZLIYAN HABER: 6 yıllık görev sürenizde 3’ü genel, 1’i  yerel olmak üzere 4 seçim yaşadınız. Her seçimde bir önceki seçime oranla oylarınızı artırdınız. Bunu nasıl başardınız?
OSMAN DÜĞENCİ:
Bizde seçim biter yeni seçim süreci başlar. Bu heyecan hiçbir zaman bitmez.  Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmamıza başladık. Her hafta Yönetim Kurulu Üyelerimizle toplantılar yaparak istişarelerde bulunduk ve bu çalışmayı gerek Kadın Kollarımız ve gerekse Gençlik Kollarımız da yaptılar. 
Bir haftalık süreçte neler yaptık, neleri yapamadık ve neler yapmalıyız gibi konuları hep güncel tutarak eksikliklerimizi, aksaklıklarımızı tamamladık. Sadece ben değil her Yönetim Kurulu Üyelerimiz de sanki İlçe Başkanı’ymış gibi gayret gösterdiler ve gösteriyorlar da. Hepsine sizler aracılığıyla teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.
BOĞAZLIYAN HABER: Gönüllere girmek için sadece ziyaretlerde bulunmak yetiyor mu? Başarınızın sırrı nedir?
OSMAN DÜĞENCİ: Ziyaretlerde bulunmak, seçmenle hemhal olmak elbette ki önemli. İlçe Teşkilatı olarak sadece Boğazlıyan Merkez’i değil, Yamaçlı’yı, Sırçalı’yı, Yenipazar’ı, Ovakent’i ve Uzunlu Beldeleri’ni de aralıksız ziyaret ediyoruz. Merkez köylerimizin yanı sıra Belde köylerimize de tek tek giderek hemşerilerimizin sorun ve beklentilerini dinliyor, bir önceki ziyaretlerde yapılması gereken çalışmaların yapılıp yapılmadığını da gözlemliyoruz.
Köy ziyaretlerimize İl Genel Meclis Üyelerimiz sayın Mikail Demir ve Mukdat Erdem de eşlik ederek köyün suyundan yoluna, parkından çeşmesine varıncaya kadar eksiklikleri olup olmadığını not alıyoruz. Muhtarlarımızla sık sık görüşerek köy halkımızın rahatı ve huzuru için neler yapılması gerektiği konusunda sürekli istişareler içerisinde bulunuyoruz.
Siyaset sadece seçimden seçime yapılmamalı. Bir elma gönül alma sözünden hareketle gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarda hiçbir zaman particiliği ön plana çıkarmadık. Her insanımızın fikirlerine saygı duyduk, alamadığımız her oydan kendimizi sorumlu tuttuk. 
Şu fani dünyada her şey gelip geçici. Bunun bilinci ve idraki içerisinde biri olarak “hoş bir sada” bırakmak arzusundayız. İnsan eserleri ile yaşar. Bir hizmet getiriyorsanız eğer ne mutlu sizlerde. Her birimiz böylesi bir gayretin içerisindeyiz.
BOĞAZLIYAN HABER: Geçtiğimiz ay 2 Cumhurbaşkanlığı ve 1 Milletvekilliği seçimini başarıyla tamamladınız, Yozgat’ta AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Boğazlıyan ismini en üst sıralara yazdırdınız. Böyle bir sonuç bekliyor muydunuz?
OSMAN DÜĞENCİ: Biraz önce de bahsettiğim gibi bizde seçim bittiği gün yarın seçim süreci başlar. Öncelikle gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve gerekse Milletvekilliği seçimlerinde bizlere oy veren tüm partililerimize teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
15 gün içerisinde iki seçim yapıldı. Seçim sürecinde İlçe Teşkilatımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz sahada üstün performans gösterdiler. Bu başarı sadece bizlerin değil, Milletvekili adaylarımızın, Belediye Başkanlarımızın, İl Genel Meclis Üyelerimizin, Yönetim Kurulu Üyelerimizindir. Boğazlıyan Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar’ın Türkiye’de rol model olan çalışmaları, ilçeye yaşattığı AK Partili Belediye ayrıcalığı bizlerin birinci parti olarak çıkmamızda büyük rol oynamıştır. 
Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar, gayretli, samimi, ihlaslı ve tevazulu yaklaşımlarımız elbette ki seçmenin tercihini bizlerden yana kullanmasını sağladı.
Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nin gerek Başkanları ve gerekse yönetim kurulu üyeleri de hiçbir zaman gayretlerini ve emeklerini esirgemediler. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştılar ve başardılar. MHP İlçe Başkanımız sayın Selahattin Demiroğlu ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanımız sayın Serdar Gülşen’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Seçim sonucunda kazanan sadece Cumhur İttifakı değil, Boğazlıyan olmuştur.
BOĞAZLIYAN HABER: 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında bir çok ilçe başkanları sahada görünmezken sizler temponuzu sürekli artırdınız. Yeni hedef nedir?
OSMAN DÜĞENCİ:
Seçimler sadece sandıkta oy kullanma ile sınırlı değil. Vefayı önceleyenler olarak sandığa giden her seçmene bir teşekkür borcumuz var. 29 Mayıs sabahından itibaren sanki hiç seçim olmamış gibi sahalara çıktık ve çalışmalara başladık. “Gitmediğiniz yer sizin değildir” sözü bizler için çok kıymetlidir. Her iki seçimde katılım oldukça yüksekti. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu memleket hepimizin. Önemli olan sadece sandığa girmek değil, gönüllere de girmek önemli. Biz bu anlayış içerisinde durmak yok, yola devam, hizmete devam diyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ