GELECEĞİN YAZARLARI YETİŞİYOR

Okuduğunuz haber
GENÇLER SALONA SIĞMADI

Sedef, Niğdelilerle buluştu

Anasayfa   /    Güncel    /    GENÇLER SALONA SIĞMADI

GENÇLER SALONA SIĞMADI

AK Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları tarafından "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması" düzenlendi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat, "Sayın Cumhurbaşkanımıza sözümüz olsun, Boğazlıyan’da tüm mahalle, belde ve köylerimizde gerçekleştireceğimiz programlarla Haziran 2023'te gençlerden en fazla oy aldığımız bir seçim olacak. İnşallah bu seçimde AK gençlik tek dokunuşla sandığa mührünü vuracaktır" dedi.

GÜNCEL      10 Ekim 2022 - 23:23     0

GENÇLER SALONA SIĞMADI

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Gençlik Kolları, "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması"nda gençlerle buluştu.
Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İlçe Başkanı Osman Düğenci, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altuntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Muktat Erdem ve Mikayil Demir ile parti üyeleri ve yüzlerce genç katıldı.
AK Parti Boğazlıyan Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat yaptığı konuşmada, AK Gençlik olarak salonlara, statlara sığmadıklarını ve sığmayacaklarını söyledi.
Türkiye gençleri olarak kalp kalbe gönül gönüle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Altunpolat, “Bu teşkilatta milyonlarca gencin emeği ve alın teri var. Bugün her bir gence dokunmaya çalışan en büyük gençlik kolları olmaya çabalıyoruz” dedi.
Başkan Tolga Altunpolat, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: "Bizler, doğru yoldan şaşmadan bu kutlu dava sancağını en yüksek burçlara doğru taşımaya devam edeceğiz. Bugünlerde oluşan sisli ve puslu havada nerede duracağımızı çok iyi bilenlerdeniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan mücadelemiz artık boyut değiştirdi. Gençler olarak dün ne kadar yanındaysak bugün dünden daha da fazla yanındayız. Heyecanımız, itirazımız ve dünyayı değiştirme arzumuz tam olarak bu mücadele için. Gençlik Kolları olarak, bir senede nicelik gerektiren tüm çalışmaları hakkıyla yaptık. "Hepimiz, ezelden gelen ve inşallah ebede giden bir mübarek davanın hizmetkarlarıyız. Zaman geçer, mekanlar değişir. Ancak bizler, 'Kim var' diye sorulduğunda, sağına ve soluna bakmadan mücadele edecek teşkilatlar yetiştireceğiz. Dün bugüne, bugün yarına ışık tutuyor. Bugün neye sahipsek, bizden öncekilerin azim ve kararlılıkları sayesinde sahibiz. 
Gençler olarak, 2023'ün ayak seslerini duyuyoruz. Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız. Ancak konuşmayan, yazmayan, okumayan, araştırmayan bir teşkilat fikir hayatını geliştiremez. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayışla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bizler, partimizin öz evlatlarıyız. Aramızdan belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, ana kademe yöneticileri, milletvekilleri çıkardık. Çünkü biz, teşkilatın en kuvvetli yanıyız. Davamıza, kendimiz sahip çıkmak zorundayız. 
Şimdi gençler sizlere soruyorum. Öyle bir ses verinki cumhurbaşkanımız duysun. İlk oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye vermeye hazır mısınız? Aramıza fitne tohumları ekmeye, barışı bozmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat 2023'te Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye sahip çıkmaya hazır mısınız? 
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN . HEPİNİZE AYRI AYRI MUHABBETLERİMİ GÖNDERİYORUM SAĞOLUN ALLAHA EMANET OLUN .”
DÜĞENCİ: GENÇLERİN TEVECCÜHÜ ÇOK ÖNEMLİ
İlk defa sandığa gidecek olan gençlerin teveccühünü almanın oldukça önemli olduğuna değinen AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, “Bu yüzden gençlerimizin talepleri ve sıkıntıları bizler için son derece önemlidir. Gençlik buluşması programımıza katılımın oldukça yoğun olması beni ayrıca gururlandırdı ve sevindirdi” dedi.
Boğazlıyan’da düzenlediği birbirinden farklı etkinlik ile adını duyuran AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, siyaset arenasına bir yenisini daha ekledi.
Yüzlerce gencin katılımı ile sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen etkinlikte gençlerin enerjisi ve heyecanı karşısında oldukça mutlu olan Başkan Düğenci, “Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Cumhuriyet tarihinin en önemli ve kritik seçimi olan 2023 seçimlerine Boğazlıyan olarak hazırız” diye konuştu.
Konuşmasına “Birliğin, beraberliğin, gönlünde barış olanların, aklında, zihninde kardeşlik olanların nişanesi olacak ‘İlk oyum Erdoğan’a, İlk oyum AK Parti’ye  Gençlik Buluşması’na hoş geldiniz sözleri ile başlayan Başkan Osman Düğenci, “Siz geleceğimizin mimarları gençlerimize güveniyoruz. Türkiye’nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek ilçelerden birisi olan Boğazlıyan’ımız da gençlerimizle buluşmaktan onur ve gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.
AK Parti’nin gençlerden aldığı güçle, 20 yılda yaptığı yatırımlarla ülkeyi çağ atlatan projelere imza attığına dikkat çeken Düğenci, “AK Parti gençlerin partisidir. Gençlerin oyları ile aralıksız 20 yıldır iktidardayız. Ben inanıyorum ki; 2023 seçimleri, AK Parti’nin gençlerden en fazla oyu aldığı seçim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerden en fazla oyu alarak tekrardan Cumhurbaşkanı seçilecektir” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar da gençlerin aktif yaşamda çok daha etkin rol almasının ülkenin geleceğini şekillendireceğini belirterek, gençlerin önünün açılmasının en önemli vazifeleri olduğunu belirtti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ