Kütüphaneler arı gibi

Okuduğunuz haber
FEHİMLİ'DE SEL FELAKETİ!

İlk günkü aşkla yola devam

Anasayfa   /    Güncel    /    Fehimli'de sel felaketi!

SON DAKİKA ! Fehimli'de sel felaketi!

Yenifakılı İlçesi’ne bağlı Fehimli Köyü’nde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve  ekili alanı sular altında kaldı.

GÜNCEL      23 Mayis 2018 - 01:46     0

Fehimli'de sel felaketi!

Yenifakılı İlçesi’ne bağlı Fehimli Köyü’nde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve  ekili alanı sular altında kaldı.
Yenifakılı İlçesi’ne bağlı Fehimli Köyü’nde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. 
Çok sayıda ev ve ekili alan zarar gördü
Edinilen bilgiye göre, Yenifakılı İlçesi’ne bağlı Fehimli Köyü’nde öğle saatlerinde başlayan ve aralıklarla süren yağış, akşam saatlerinde etkisini arttırarak yerini sağanak yağışa bıraktı. Etkili olan sağanak yağıştan en çok Fehimli köyü etkilendi. Köyde yaşanan sel felaketi nedeniyle 15 ev zarar görürken dere yatağı yakınlarındaki ekili alanlar zarar gördü. Yaşanan şiddetli sağanağın ardından oluşan sel sularının köy yollarına taşıdığı molozlar Özel İdaresi müdürlüğü kepçe ve greyder aracılığıyla yol üzerinden kaldırıldı. Öte yandan sel felaketinin ardından bölgeye gelen Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Yozgat İl Müdürlüğü ekipleri köyde zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. 
Sel felaketi sonrası Fehimli Köyü’ne giden Yenifakılı İl Genel Meclisi Üyesi Cevdet Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Arslan “ Fehimli Köyü’müzde yaklaşık 15 ev ve başta pancar tarlaları olmak üzere, hububat tarım alanlarında zararlar oluştu. 
Bu zararların telafi edilmesi ve yaraların sarılması için Yenifakılı Kaymakamlığımız başkanlığında komisyon oluşturulacak. Detaylı incelemenin ardından hasar tespitleri netleşecek. Allah bir daha böyle afetlerden milletimizi korusun” dedi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ