SAYIN BAŞER VEKİLDEN DE ÖTE

Okuduğunuz haber
ESNAF KOOPERATİF’E SIĞMADI

BOĞAZLIYAN COŞAR’LA ŞAHLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAF KOOPERATİF’E SIĞMADI

ESNAF KOOPERATİF’E SIĞMADI

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Uğur Paşaoğlu’ya destek çığ gibi büyüyor. Yapmış olduğu ziyaretler ve yürüttüğü seçim çalışmalarında gönüllere taht kuran Paşaoğlu’yla, Kooperatif hizmet binası önünde bir araya gelen yüzlerce esnaf ve sanatkar, “Biz sizlerle güçlüyüz” mesajı verdi. Paşaoğlu, “Sizlerin desteği benim için büyük bir motivasyon ve güç kaynağı. Boğazlıyan ticaretini ortak paydada birleştirmek ve ticaretin bütününe katkı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz” dedi.

GÜNCEL      29 Aralik 2022 - 01:10     0

ESNAF KOOPERATİF’E SIĞMADI

22 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul’da Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Uğur Paşaoğlu’ya esnaf ve sanatkarın desteği her geçen gün artıyor.
Uzun zamandır yürüttüğü seçim çalışmalarını birlik ve beraberlik gösterisiyle taçlandıran, yaptığı açıklamalar ve ziyaretleriyle esnaf ve sanatkarın takdirini kazanan Paşaoğlu; “Bu güven bizi motive ediyor. Sizlerin desteği benim için büyük bir motivasyon kaynağı. Sizlerin güveni benim için güç kaynağı. Boğazlıyan ticaretini ortak paydada birleştirmek ve ticaretin bütününe katkı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz” dedi.
Önceki gün Kooperatif Hizmet Binası önüne gelerek desteklerini açıklayan yüzlerce esnaf ve sanatkarla birlik ve beraberlik görüntüsü veren Paşaoğlu, “Esnafın biriken ve çözüm bekleyen sorunlarını çözmek için yola çıktık. Ekibimizle seçim gününe kadar sahada olacağız. İlk işimiz, esnaflar arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek olacak. Oda yönetimi olarak üyelerle hep birlikte çalışacağız, her esnafın önerisi bizim için önemlidir. Biz önce birlik ve beraberliği sağlayacağız, sonra da sorunların çözümü için çalışma yapacağız. Esnafımızla bir olduğumuz sürece çözemeyeceğiz hiç bir sorun olmaz, hayata geçiremediğimiz bir proje de kalmaz” şeklinde konuştu.
“ESNAF NE DERSE O OLACAK”
Esnaf ve Sanatkarların gerek ülke ve gerekse ilçe yaşamına etki ve katkısının çok büyük olduğunu anlatan Paşaoğlu, açıklamasında; ‘Esnaf ve Sanatkarlarının mutlu olmadığı, kendini güvende hissetmediği bir ortamda, yaşama dair bir çok şey eksik kalacaktır. Hedefimiz esnafımızı önce bir araya getirmek, birlikteliğimizi oluşturmak ve sonrasında bütün problemlerimizi tek bir vücut halinde çözüme kavuşturmaktır. Atılacak her oyun, sahip çıkılan her iradenin hayali kurulan güçlü esnaf ve sanatkar modeli için büyük bir başlangıç olacak” diye konuştu.
“GÜÇLÜ ESNAF; GÜÇLÜ BOĞAZLIYAN”
Hedeflerinin “Güçlü Esnaf; Güçlü Boğazlıyan” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Paşaoğlu, kooperatifin ilçe ekonomisini ayakta tutan en büyük lokomotif güç olduğunu vurgulayarak, kooperatif üyelerini ötekileştirmeden esnaf ve sanatkarlarının her zaman yanında olacağına işaret etti.
Esnafın her zaman yanında olan, projeleriyle, çalışmalarıyla esnafa katkı sunan bir anlayış ile görev yapacaklarının altını çizen Paşaoğlu, “Bununla birlikte bu topraklardan ekmek yiyen, geleceğini bu topraklarda gören esnaflar olarak ilçemizin geleceğine yön veren tüm kararlarda görüş beyan eden, duruş sergileyen bir esnaf odası oluşturmayı hedeflemekteyiz.
Esnafımızın daha mutlu olduğu, ekonomisi daha güçlü bir Boğazlıyan için var gücümüzle çalışacak, hep birlikte başaracağız.
Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen yakın dostlarıma ve tüm esnaf kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ