Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Hilal Su Mert’e bisiklet hediye etti

Okuduğunuz haber
ENSAR VAKFI, KIZ ÖĞRENCİ YURDUNU SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS ETTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Feti Yıldız koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    ENSAR VAKFI, KIZ ÖĞRENCİ YURDUNU SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS ETTİ

ENSAR VAKFI, KIZ ÖĞRENCİ YURDUNU SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS ETTİ

Ensar Vakfı Boğazlıyan Şube Başkanı Gökhan Güzar, koronavirüs salgını sebebiyle zor günlerden geçildiğini ve bu zor günlerin en büyük yükünü ise sağlık çalışanlarının çektiğini söyledi. Güzar, sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşı aile bireylerinin etkilenmemesi için Boğazlıyan’da bulunan Özel Ensar Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına ve diğer kamu personellerinin hizmetine tahsis ettiklerini duyurdu.

GÜNCEL      03 Nisan 2020 - 01:13     0

ENSAR VAKFI, KIZ ÖĞRENCİ YURDUNU  SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS ETTİ

Ensar Vakfı Boğazlıyan Şube Başkanı Gökhan Güzar, Şehit Yunus Şahin Kız Öğrenci yurdunun sağlık çalışanları ve kamu personeline tahsis ettiklerini duyurdu.
Sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşı aile bireylerinin etkilenmemesi için evlerinde izole bir odada olmaları veya geçici olarak evlerinden başka bir yerde kalmaları gerektiği aktaran Başkan Güzar, “Bu ihtiyaca cevap vermek için Özel Ensar Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına ve kamu personellerinin hizmetine sunduk” dedi.
Ensar Vakfı Boğazlıyan Şube Başkanı Gökhan Güzar, konuya ilişkin açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
"Küresel bir tehlikeye dönüşen ve henüz tedavisi bulunamadığı için binlerce kişinin ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs salgınına karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerekmektedir. Zira temizliği imanın yarısı sayan Dinimiz, insan hayatını ve sağlığını her şeyin üstünde tutmaktadır. Bu sebeple devletimizin yetkili organlarının ilan ettikleri tedbirlere uymak hepimizin en temel görevi olmalıdır. Öte yandan Sağlıkçılarımızın Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde gösterdikleri emek ve fedakarlık asla azımsanamaz. 
Zorluklara göğüs geren, milleti için gecesini gündüzüne katan  sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyor, el birliği ile bu zor günleri atlatacağımıza inanıyor, azim, inanç ve kararlılıkla devam ettirdikleri tedavi sürecinde katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
Sağlık çalışanlarının olası enfeksiyon riskine karşın aile bireylerine bulaşmasın diye evlerinde izole bir odada olmaları veya geçici olarak evlerinden başka bir yerde kalmaları gerekiyor. 
Bunun yanı sıra diğer kamu kurumları personelleri için de kalacak yer temini gerekebiliyor. Bu ihtiyaca cevap vermek için Ensar Vakfı olarak İlçemizdeki  öğrenci yurdumuzu sağlık çalışanlarımızın ve diğer Kamu personellerimizin hizmetine tahsis ettik. 
Ensar Vakfı olarak bütün imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanındayız. Çünkü BİZ BİZE YETERİZ.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ