ELBAŞI’DAN 8 MART MESAİSİ

Okuduğunuz haber
DERELER ÇAĞLAR OLDU

AKAY, “ARGE’DE HEDEFİMİZ YERLİ PANCAR TOHUMUDUR”

Anasayfa   /    Güncel    /    DERELER ÇAĞLAR OLDU

DERELER ÇAĞLAR OLDU

“Güçlü Başkan Güçlü Yenipazar” sloganı ile yola çıkan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, yaz mevsiminde çiftçilerin su sıkıntısı çekmemesi için 1 kilometre uzaklıkta bulunan ve boşa akan dereyi Yenipazar Göleti’ne bağladı. Başkan Baran, “İnşallah hemşehrilerimiz göletin suyla dolması sayesinde bol ve bereketli bir sezon geçireceklerdir” dedi.

GÜNCEL      09 Mart 2020 - 23:54     0

DERELER ÇAĞLAR OLDU

Göreve seçildiği günden itibaren tüm mesaisini Yenipazar Belde halkının refahı için vakfeden, sosyal ve kültürel belediyecilik ile dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Menderes Baran, kalıcı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, hemşerilerinin bir kez daha takdirini topladı.
Belde halkının geçimini ağırlıklı olarak tarımsal girdilerden sağladığına dikkat çeken Başkan Baran, Yenipazar Göleti’ne bir kilometre mesafede bulunan ve boşa akan dere suyunu gölete taşıdı.
Bölge çiftçisinin bol ve bereketli bir sezon dileyen Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeli haberi şöyle duyurdu.
“Yenipazar Belediyesi olarak, “Su hayattır” diyerek başladığımız çalışmamızda daha önceki yıllarda Yenipazarlı çiftçilerimizin yaz aylarında tarımsal sulamada yaşadıkları büyük sıkıntıları yaşamamak için dereden boş yere akan suyu Belediyemiz imkânları ile yaklaşık 1 km uzaklıktan Yenipazar Göletimize su takviyesi yapmaktayız. Çiftçilerimiz Allah'ın izni ile su sıkıntısı yaşamaz bereketli ve bol kazançlı bir yıl olur İnşallah.
Yenipazar'ımıza çiftçilerimize halkımıza hayırlı olsun
Biz Yenipazar'ımıza Sevdalıyız."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ