BAŞER: COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Okuduğunuz haber
CUMHURİYET 96 YAŞINDA

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü

Anasayfa   /    Güncel    /    CUMHURİYET 96 YAŞINDA

CUMHURİYET 96 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören sona erdi.

GÜNCEL      28 Ekim 2019 - 21:43     0

CUMHURİYET 96 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Çelenk sunma törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Jandarma Bölüm Komutanı Teğmen Kamil Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet ve askeri personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni, Kaymakam Fatih Okumuş ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.
KUTLAMALAR ŞEHİR STADYUMU’NDA
Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri bugün saat 09.00 – 09:45 saatleri arasında İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş’un daire müdürlerini makamında kutlamaları kabulüyle başlayacak ve daha sonra şehir stadyumuna hareket edilecek.
Şehir Stadyumu'nda saat 09,30'da start alacak törende, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacak.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte bayrağımız göndere çekilecek.
Kaymakam Fatih Okumuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrasında öğrenciler tarafından şiirler okunacak.
Kutlama programı, öğrencilerin gösterisi ve tören geçişiyle son bulacak.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ