Emniyet'e ziyaretçi akını

Okuduğunuz haber
COŞKUYLA KUTLANDI

Milli Şehit anıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Coşkuyla kutlandı

Coşkuyla kutlandı

Boğazlıyan’da Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, polis teşkilatının 173 yıldır Türk sayfasını şan ve şerefle süslediğini kaydetti.

GÜNCEL      10 Nisan 2018 - 23:22     0

Coşkuyla kutlandı

Boğazlıyan’da Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, polis teşkilatının 173 yıldır Türk sayfasını şan ve şerefle süslediğini kaydetti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü yılı coşkuyla kutlandı. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin'in, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Şahin, "Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.
HUZURLU BİR İLÇEYİZ
Halkın huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis teşkilatı, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana çağın gereklerine ayak uydurarak halkın değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilediğini vurgulayan Hasan Şahin, Boğazlıyan'ın emniyet ve asayiş yönünden ülkenin en huzurlu ilçelerden bir tanesi olduğunun altını çizdi.
BOĞAZLIYAN HALKINA TEŞEKKÜR
Bunda en büyük pay hiç şüphesiz Boğazlıyan halkının olduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Şahin, şunları kaydetti.
  "Polis olarak görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz sizlersiniz. Polis vatandaş diyalogu ve ilişkileri ne kadar iyi olursa o ölçüde başarıya ulaşılacağının bilincindeyiz. İlçemizde olayları önlemesi-suçluların yakalanabilmesinde bizlerden yardımını esirgemeyen ve göreve başladığım günden bu yana tüm sıcaklığıyla bağrına basan Boğazlıyan halkına da buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Üstlendiğimiz çok önemli ve hayati görevlerin bilincinde olarak, halkımızın sevgi ve güvenini kazanma anlayışı içerisinde, polis olmanın yanında aynı zamanda sokağa çıktığımızda birer vatandaş olduğumuzu da unutmadan elimizden gelenin en iyisini fedakarca yerine getireceğimizden hiç kuşkunuz olmasın."
Emniyet Müdürü Hasan Şahin, "Birlikte çalışmaktan onur duyduğum, sabır ve özveriyle verilen her görevi layıkıyla yerine getiren değerli mesai arkadaşlarımın ve ömrünü bu meslekte geçirerek emekliye ayrılan mensuplarımızın da polis gününü tebrik ediyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler geçirmelerini diliyorum. Başkalarının değil yalnızca devletinin ve milletinin hizmetinde olduğunuzun bilincinde olarak azim ve kararlılıkla çalışacağınıza ve gerekli hassasiyeti göstereceğinize inancım tamdır. Bu gün vesilesiyle adı Boğazlıyan'la özdeşleşen Milli Şehidimiz Kaymakam Kemal Bey başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının 173'üncü Kuruluş Yıldönümünün ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diler hepinize saygı ve sevgiler sunarım" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, Emniyet Müdürlüğü'nde tebrikleri kabul etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ