Millet Kıraathanesi açılıyor

Okuduğunuz haber
ÇAMLIK YANIYORDU

Yurtnaç başkanları topladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çamlık yanıyordu

Çamlık yanıyordu

Yozgat’ın ilk Milli Parkı Çamlık’ta çıkan yangın ekiplerin ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

GÜNCEL      04 Eylül 2018 - 22:36     0

Çamlık yanıyordu

Yozgat’ın ilk Milli Parkı Çamlık’ta çıkan yangın ekiplerin ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Çamlık’ta Belediyeye ait kafetaryanın üzerinde Yozgat belediyesi güvenlik görevlileri tarafından fark edilen yangının İtfaiye, Orman Müdürlüğü ve vatandaşların müdahalesi ile fazla büyümeden önlendi.
Yangının çıktığı bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, “ilk edindiğimiz bilgiye göre 2 kişi piknik alanının dışında piknik ateşi yakmasıyla meydana geldiği gördük. Çünkü yangının çıktığı bölgede alkol şişeleri mevcut. Yangının başlamasını gören Belediyemize ait güvenlik görevlileri yangının büyümemesi için bir yandan uğraşırken bir yandan da ekiplerimize haber vererek yangının büyümeden söndürülmesi sağlandı. Yangının meydana geldiği bölgede 100 metre karelik bir alan içerisinde 10 adet çam ve bir miktar çalı zarar gördü” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ