POLİS HALKIYLA BİR BÜTÜNDÜR

Okuduğunuz haber
BULUT’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    BULUT’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BULUT’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Boğazlıyan’ın sevilen simalarından Mehmet Bulut, önceki gün ilçeye örnek olacak bir etkinliğe imza attı. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Boğazlıyan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz’i işyerinde ziyaret eden Bulut, yaptırdığı plaketi takdim etti.

GÜNCEL      08 Nisan 2019 - 23:12     0

BULUT’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Boğazlıyan’ın örnek alınası harekete imza atan Bulut büyük takdir toplarken, Eski Belediye Başkanı Ahmet Deniz’i de duygulandırdı. Deniz, “Mehmet Bey’e yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ediyorum. Anılmak tabii ki güzel. Biz 5 yıl boyunca Boğazlıyan halkımıza hizmet ettik. Görevde olalım olmayalım etmeye de devam edeceğim. Sayın Mehmet Bulut’un şahsıma takdim ettiği teşekkür plaketini işyerimin en müstesna yerinde sergileyeceğim” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ