BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okuduğunuz haber
BOZDAĞ GAZETECİLERLE BULUŞTU

BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

Anasayfa   /    Güncel    /    BOZDAĞ GAZETECİLERLE BULUŞTU

BOZDAĞ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’ın ilçelerindeki mahalli gazetecilerle bir araya geldi. 

GÜNCEL      07 Temmuz 2022 - 20:16     0

BOZDAĞ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Ankara Gölbaşı Hakimevi’nde konuk ettiği gazetecilerle Yozgat'ın ilçelerindeki sorunları, yapılan veya yapılacak yatırımlar hakkında konuşan Bakan Bozdağ, gazetecilerin sorun ve taleplerini de dinledi. 
Bakan Bozdağ, burada yaptığı konuşmasında, gazetecileri Ankara’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 
"BASINA BÜYÜK ROL DÜŞÜYOR"
Basının, Yozgat’ın güzelliklerini ortaya çıkarmada çok büyük önem taşıdığına yürekten inandığını ifade eden Bozdağ, “Pek çok hemşehrimiz Yozgat’ın sahip olduğu hazinelerin farkında değil. Burada basına çok büyük rol düşüyor.” dedi. 
Bakan Bozdağ, medyadaki herkesin bulunduğu yeri ve Yozgat’ı iyi tanıtması gerektiğine dikkati çekerek, "Biz işimizi ortada bırakmazsak bizi geçecek kimse yok. 20 sene içerisinde gördük ki hangi işe sahip çıkarsak hep netice aldık" ifadelerini kullandı. 
Bozdağ, Yozgat'ı büyütecek şeylerden bir tanesinin de siyaset kurumu olduğunu dile getirerek, bu kurumun hiçbir işi ortada bırakmaması ve her işe sahip çıkması gerektiğini belirtti.
- "ANKARA'DA HAVA DÜZGÜN OLURSA YOZGAT'TA HAVA DÜZGÜN OLUR"
Bozdağ, "Siyaset kurumu her işi ısrarlı takip edip o işi neticeye bağlamalıdır. Biz ısrarla takip etmez, işi de neticeye bağlamazsak o iş ortada kalır. Ankara'da hava düzgün olursa Yozgat'ta hava düzgün olur. Ankara'da hava bulutlu olursa Yozgat'ta bulutlu olur. Sizin gibi basın mensupları, bizim gibi siyasetçiler, Yozgatlılar adına koşacak ve koşturacak. Biz Yozgat'ımızın bu ihtiyaçlarını ne kadar karşılarsak, karşılayabilirsek o kadar kendimizi başarılı kabul ederiz." diye konuştu. 
- "OTOBAN YAPIMI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI"
Yozgat'ın son 20 yılda yatırımlardan önemli pay aldığına vurgu yapan Bozdağ, konuşmasında şunları kaydetti:
"Otoban yapımı için çalışmalara başlandı. Samsun güzergahı Çerikli ayrımına kadar olan kısım ihale edildi. Müteahhit firma çalışmalarına başladı. Muhtemelen iki yıl içinde bitecek. Bir yandan otoban, arkasından hızlı tren Yozgat'ın gelişmesine büyük katkı sağlayacak. 
Havaalanı, hızlı tren, eğitim kurumları, organize sanayi bölgeleri ve yapılan yatırımların hepsi Yozgat’a yeni şeyler katacak. Biz bu değişim çizgisini ileri taşımamız lazım. ‘Nasıl taşıyacağız, nasıl edeceğiz?’ O, bize düşüyor. Sadece siyasete, medyaya değil, Yozgat’ın her bir evladına düşüyor."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ