İYİ PARTİ’de nöbet değişimi

Okuduğunuz haber
BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Ağaçlandırma seferberliği

Anasayfa   /    Güncel    /    Bin kişilik istihdam

Bin kişilik istihdam

Yozgat’ta Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında bin kişi istihdam edilecek.

GÜNCEL      10 Aralik 2018 - 22:46     0

Bin kişilik istihdam

Yozgat’ta Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında bin kişi istihdam edilecek. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü TYP başvurularının bugün başlayacağını duyurdu. TYP başvuruları 14 Aralık Cuma günü sona erecek. İstihdam edilecek kişiler kura yönetimi ile belli olacak.
İl Müdürü Taner Yıldız, istihdam edilecek kişilerin çevre temizliği, kamusal alt yapının yenilenmesi, kültürel mirasların korunması ve ağaçlandırma ile park düzenleme işlerinde çalıştırılacağını söyledi.
Yıldız, “Müracaatlar 10-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Vatandaşlarımız İŞKUR’a gelip şahsen müracaat edebilecekleri gibi, internet üzerinden de başvuru yapabilecekler. Ayrıca vatandaşlarımız ilçelerimizdeki Belediyeler bünyesinde bulunan İŞKUR hizmet noktalarımızdan başvuru yapabilecekler. İstihdam edilecek kişiler, ilgili tarihlerde başvuranlar arasından yüzde 100 kura yöntemi ile belirlenecek. Toplum Yararına Programların başlama tarihi 2 Ocak 2019 olup, 28 Haziran 2019 tarihinde son bulacak” dedi.
BOĞAZLIYAN’A 88 KİŞİ
Edinilen bilgiye göre; toplum Yararına Program kapsamında Boğazlıyan’da 88 kişinin istihdam edileceği, bu kişilerin Kaymakamlık tarafından kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra İlçe ve Belde Belediyelere görevlendirileceği öğrenildi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ