Boğazlıyan Sulh Hukuk Mahkemesi

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’DEN YEŞİL ATAK!..

OKULLARDA HİJYEN EN ÜST SEVİYEDE

Anasayfa   /    Güncel    /    BELEDİYE’DEN YEŞİL ATAK!..

BELEDİYE’DEN YEŞİL ATAK!..

Boğazlıyan Belediyesi çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. ‘İç Anadolu’nun İncisi’ olma yolunda hızla ilerleyen Boğazlıyan’da Belediye tarafından yapılan çalışmalar takdir topluyor. Tevazu, samimiyet, gayret ve gönül belediyeciliği sloganı ile çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye alanında büyük çalışmalara imza atmanın yanısıra Boğazlıyan’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefliyor.

GÜNCEL      11 Mart 2020 - 23:59     0

 BELEDİYE’DEN YEŞİL ATAK!..

Bu kapsamda Boğazlıyan da 18 Bin 300 adet meyve fidanı toprakla buluşturuluyor.
İÇ ANADOLUNUN İNCİSİ’NDE YEŞİL ALAN ATAĞI
Gözle görülür değişimlerin yaşandığı Boğazlıyan’da yeni sezonda hizmetlerin yanı sıra yeşil alan projelerine de ağırlık veren Boğazlıyan Belediyesi binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Son yıllarda yapılan çalışmalarla ‘İç Anadolu’nun İncisi’ olma yolunda hızla ilerleyen Boğazlıyan’da yapılan çalışmalar takdir topluyor.
18 BİN 300 FİDAN DİKİLECEK
İlçede yapılan çalışmalar ile örnek olmaya devam eden Boğazlıyan Belediyesi, yeşil alan çalışmalarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda Boğazlıyan da 18 Bin 300 adet meyve fidanı toprakla buluşturuluyor.
Vatandaşlara daha ferah ve huzurlu ortamlar oluşturmaya çalışan Boğazlıyan Belediyesi yeşil alan projelerini yeni sezonda vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor. İlçe genelinde binlerce ağaç fidesini toprakla buluşturan Belediye, daha yeşil bir Boğazlıyan için çalışıyor.
Tevazu, samimiyet, gayret ve gönül belediyeciliği sloganı ile çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye alanında büyük çalışmalara imza atmanın yanısıra Boğazlıyan’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefliyor.
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU
İlçemizde; Boğazlıyan Belediyesi’nce Mevlana Mahallesinde bulunan Muhsin Türkmen Meyve Bahçesi alanında meyve fidanları toprakla buluşturuldu.
Fidan Dikimine; İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Uğur Paşaoğlu, Ömer Faruk Özalp, Ferhat Çil ve Şükrü Çetindağ, Müftü Atıf Akşit, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Hastane Başhekimi Dr. Okan Tanın, MYO Müdürü Mustafa Kocakaya, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçarslan, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Demiroğlu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş ile Mevlana Mahallesi Muhtarı Yavuz Batur, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Geleceğimize en büyük yatırımı fidan dikerek gerçekleştiriyoruz.  Biz yeşil ile dost bir belediyeyiz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak herkesin görevidir. Bugün bizlerde fidanları toprakla buluşturuyoruz” dedi.
“ÇEVRECİLİK SÖZLE DEĞİL BİLİNÇLE OLMALIDIR”
“Bizim hedefimiz Boğazlıyan’ı görünümüyle ve havasıyla daha da yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir” diyen Başkan Coşar, çevreciliğin sözle değil bilinçle olması gerektiğine dikkat çekerek, “Boğazlıyan’ımız son yıllarda büyüme içine girmiştir. Güzel ve temiz bir çevrede yaşamak her insanımızın hakkıdır. Bizler yeşil alanlar oluşturarak insanımızın bu ihtiyacını en üst düzeyde gidermeye çalışıyoruz. İlçede ağaçlandırmaya büyük önem veriyoruz. Tabi ki bu dikilen fidanların korunması da önemli. O yüzden hep beraber bu fidanlara sahip çıkacağız. Gerektiğinde can suyu vereceğiz, gerektiğinde bakımını da yapacağız. Amacımız Boğazlıyan da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaktır. 18 Bin 300 adet ayva, kayısı ve kirazdan oluşan meyve fidelerini toprakla buluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Boğazlıyan halkımıza da meyve fideleri dağıtacağız” diye konuştu.
Başkan Gökhan Coşar, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın, insanlarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda yaşamaları, daha yaşanılabilir bir ilçe oluşmasını amaçlıyoruz. Belediye hizmetlerimizle birlikte bu tür çalışmalarımızda artarak sürecek” ifadelerinde bulundu.
İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş ise, doğa ve yeşil alanın önemine değinerek, “Boğazlıyan Belediyemiz, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlarla Boğazlıyan Belediyesi sınırları içerisinde ağaç dikimine katıldık. Mevsim ve hava güzel. Boğazlıyan daha yeşil olursa daha güzel ve yaşanılabilir olur. Burada fidanı alan belediyemize ayrıca her bir fidan diken vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturulup, ilk can suyu verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ