Boğazlıyan Belediyesi

Okuduğunuz haber
BAŞER’DEN BİR MÜJDE DAHA

Süt Ünitesi”ne 20 Milyon TL ödenek

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞER’DEN BİR MÜJDE DAHA

BAŞER’DEN BİR MÜJDE DAHA

Doktor açığı hızla kapatılan il merkezi ve ilçelerde hasta sevkleri en asgari seviyeye indi.

GÜNCEL      27 Subat 2020 - 00:10     0

BAŞER’DEN BİR MÜJDE DAHA

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, Sağlık Bakanlığı’nca Yozgat’a 27 uzman ve tabip doktor ataması yapıldığını müjdeledi. Yozgat’tan Ankara’ya ve çevre illere hasta sevkinin “yok” denecek seviyede olduğunu belirten Başer,  Yozgat Şehir Hastanesi’nin başarısıyla kendilerini gururlandırdığını, doktor açığı hızla kapatılan ilçelerdeki hastanelerin de yakın zamanda aynı başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

 AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, Sağlık Bakanlığı’nca Yozgat’a 27 uzman ve tabip doktor ataması yapıldığını müjdeledi.
BOĞAZLIYAN UNUTULMADI
Ataması yapılan doktorların Radyoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlık ve Hastalıkları uzmanı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı, Acil Tıp uzmanının Yozgat Şehir Hastanesinde, İç Hastalıkları Uzmanının Şefaatli’de, Kardiyoloji ve  Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanının Sorgun’nda, Nöroloji, Romatoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı’nın Yozgat Şehir Hastanesi’nde
 görevlendirildiğini belirten Başer, Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne de 3 pratisyen hekimin atamasının yapıldığını duyurdu.Başer, doktorların göreve başlamasıyla Yozgat Şehir Hastanesi ve ilçelerdeki hastanelerde önemli oranda doktor açığının kapatıldığını söyledi.
DOKTOR EKSİĞİ KALMAYACAK
“Halka hizmeti Hakk’a hizmet” olarak gördüklerini, ibadet aşkıyla millete hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Yusuf Başer, sağlık ve termal turizm açısından Yozgat’ı cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. 
Başer, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “en büyük hayalim” dediği Türkiye’nin ilk şehir hastanesini Yozgat’ta açtık, ilçelerimizdeki hastanelerinde tamamına yakınını yeniden yaptık, hastanelerimizi en son teknoloji tıbbi cihazlarla donattık, şimdi de doktor eksiklerimizi bir bir tespit ediyor, hızla atamalarını yaptırıyoruz” dedi. 
BAŞER: TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Başer, modern tıbbi binalar yapmanın tek başına yeterli olmadığını, Yozgat halkının sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi ve birinci sınıf sağlık hizmeti alması için doktor atamalarının bizatihi takipçisi olduğunun altını çizdi. 
Yozgat’tan Ankara’ya ve çevre illere hasta sevkinin azaldığını belirten Başer, Yozgat Şehir hastanesinin başarısıyla kendilerini gururlandırdığını, doktor açığı hızla kapatılan ilçelerdeki hastanelerin de yakın zamanda aynı başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ