AKSOY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Okuduğunuz haber
ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANDIK

YENİ TERMİNAL İHALEYE ÇIKIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANDIK

ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANDIK

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83'üncü yılında Boğazlıyan’da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

GÜNCEL      11 Kasim 2021 - 02:38     0

ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANDIK

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni saat 08.55’de Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı.
Çelenk sunma törenine Kaymakam Recep AYDIN, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞAHİN, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
Saat 09.05’te sirenlerin çalmaya başlamasıyla 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.
Çelenk Sunma programının ardından Boğazlıyan Anadolu Lisesi konferans salonunda öğrencilerin hazırladığı anma programına geçildi. Şiirlerin okunması ile devam eden Anma Programı öğrencilerin çeşitli etkinlik ve gösteri sunumlarının ardından sona erdi.

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ