Akay gücümüze güç kattı

Okuduğunuz haber
AKAY YİNE KAZANDIRDI

Nakliyeciler kontak kapattı

Anasayfa   /    Güncel    /    Akay yine kazandırdı

SON DAKİKA ! Akay yine kazandırdı

Kayseri Şeker'i uyguladığı politikalarla zirveye taşıyan Başkan Akay, başarısını Turhal Şeker'le taçlandırdı

GÜNCEL      16 Nisan 2018 - 23:32     0

Akay yine kazandırdı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türk Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait; Turhal Şeker Fabrikası'nı yapılan açık artırma sonrasında 569 milyon TL. ile en yüksek teklifi veren Kayseri Şeker aldı. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Turhal Şeker Fabrikası'nı almamız, çiftçimizin ve fabrikalarımızın geleceği açısından önemli bir adım olmuştur. Allah kısmet ederse devamı gelecek. Kayseri Şeker çiftçisinin gücü her şeyi başarmaya muktedirdir" dedi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Türk Şeker'e ait Ilgın ve Turhal Şeker Fabrikaları'nın satışı dün gerçekleşti.
DEV FİRMALARLA YARIŞTI
Kayseri Şeker bünyesine yeni fabrikalar katmak için gecesini gündüzüne katarak hummalı bir çalışma yürüten Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker'in ve çiftçisinin gücünü bir kez daha Türkiye'ye gösterdi.
Ortaya koyduğu akılcı, tutarlı, istikrarlı ve adil yönetim anlayışıyla, fabrikaları ve pancar üreticilerini Türkiye'de imtiyazlı hale getiren, ürettiği katma değer ve istihdama sağladığı katıklarla Kayseri'de rekor üstüne rekor kıran Başkan Hüseyin Akay, açık artırma ihalesi sürecinde Türkiye devleriyle kıyasıya yarışa girdi. 
KAYSERİ ŞEKER FABRİKAYI ÜÇLEDİ
Dün gerçekleştirilen ve Bilgi Gıda, Albayrak Turizm, Doğuş Gıda ve MBM gibi Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarıyla yarışan Kayseri Şeker, 325 milyon TL. teklifle başlanılan ihalede 569 milyon TL'ye çıkarak Turhal Şeker Fabrikası ihalesinin kazananı oldu.
ÇİFTÇİMİZ VE FABRİKALARIMIZ İÇİN ÖNEMLİ
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Turhal Şeker Fabrikası'nın almamız çiftçimiz ve fabrikalarımızın geleceği açısından önemli bir adım olmuştur. Allah kısmet ederse devamı gelecek. Kayseri Şeker çiftçisinin gücü her şeyi başarmaya muktedirdir diyoruz Allah'ın izniyle. Bizler o güçle hareket ediyoruz" diye konuştu.
BOĞAZLIYAN'DA BAYRAM HAVASI
Kayseri Şeker'in ve pancar üreticilerinin, Başkan Hüseyin Akay liderliğinde her geçen gün büyüdüğünü çiftçiler, Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker bünyesine dahil olmasının sevincini ve mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
AKAY GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI
7 yıl öncesine kadar pancar bedellerini alıp alamamada büyük endişe taşıdıklarını söyleyen pancar üreticileri, "Göreve geldiği günden itibaren insan odaklı çalışan, Kayseri ve Boğazlıyan Şeker'i Türkiye'nin devleri arasına sokan Başkanımız sayın Hüseyin Akay, dün bir kez daha en büyük müjdeyi vermiştir. 
Ekonomik sıkıntı içerisinde yüzen fabrikaları, kar eder bir duruma getiren, yıllardır Kayseri'nin vergi rekortmenliğini elinden bırakmayan, işçisine ve çiftçisinin standardını her geçen gün daha da yükselten, Türkiye'de pancar bedelini en yüksekten ve en erken ödeyen Başkanımız Akay, gönlümüzde bir kez daha taht kurmuştur.
Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikalarımızı girdiği ekonomik sıkıntısından ortaya koyduğu başarılı, tutarlı, kararlı, tutarlı ve adil yönetim anlayışıyla fabrikalarımıza Turhal Şeker Fabrikası'nı da dahil etmiştir. Kayseri Şeker'i, Türkiye'de sektörün örnek alınan ve lideri konumuna  getiren Başkanımız sayın Hüseyin Akay, gücümüze güç katmıştır. 
Allah kendisinden razı olsun. Rabbim bizleri utandırmasın" şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ