BOĞAZLIYAN BAŞER’E KOŞTU

Okuduğunuz haber
EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

Anasayfa   /    Güncel    /    EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

Genç Girişimci Emrah Ersungur ve İş İnsanı Mahir Avcı’nın sahibi olduğu EMH Yapı Dekorasyon hizmete girdi.

GÜNCEL      27 Nisan 2023 - 00:26     0

EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

Önceki gün geniş katılımla gerçekleşen EMH Yapı Dekorasyon,  “Ev, işyeri, ofis ve her türlü mekanda anahtar teslim örnek teşkil edecek hizmetler sunacak.

Boğazlıyan’ın yeni Yapı Dekorasyon firması EMH, Mevlana Mahallesi Şehit Lokman Dargın Caddesi üzerindeki mağazasında hizmete girdi.
Genç Girişimci Emrah Ersungur ve İş İnsanı Mahir Avcı’nın sahibi olduğu EMH Yapı Dekorasyon, önceki gün geniş katılımlı bir törenle açıldı.
Açılışa; AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Süleyman Şahan, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölge Müdürü Olcaytuğ Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş başta olmak üzere çok sayıda davetli ve misafir katıldı.
Kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Milletvekili Adayı Süleyman Şahan, “Büyüklü küçüklü yeni açılan işletmeler, bulundukları merkezlere değer katmaktadır. Emrah Ersungur ve Mahir Avcı kardeşimizin yeni hizmet mağazasını hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yapılan duaların ardından kurdelanın kesilmesiyle hizmete açılan AMH Yapı Denetim, “Ev, işyeri, ofis ve her türlü mekana dair dekorasyon, tadilat hizmeti verecek. Ayrıca bambu bahçe mobilyaları, balkon mobilyaları, salıncak, asma klozet ve klozet takımları, duş setleri, batarya çeşitleri, alçıpan, pantone çalışmaları gibi her alanda örnek teşkil edecek hizmetler sunacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ