EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

ÖZLEM SONA ERDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

Seçim çalışmaları kapsamında Boğazlıyan ilçesini ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Süleyman Şahan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti.

GÜNCEL      27 Nisan 2023 - 00:27     0

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN

“Yozgat milletvekilleri olarak, bakanımız, cumhurbaşkanı yardımcımız ve diğer vekillerimizle her zaman sahada vatandaşımızın ve ülkemizin emrinde olacağız” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Süleyman Şahan, seçim çalışmaları kapsamında Boğazlıyan ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Mikail Demir ve Mukdat Erdem başta olmak üzere, ilce yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partililer ile buluştu.
İlk ziyaretini AK Parti Boğazlıyan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gerçekleştiren ve burada çok sayıda partililerle buluşan Şahan, daha sonra Boğazlıyan Belediyesi’ne geçerek Başkan Gökhan Coşar ı ziyaret etti. Başkan Coşar’dan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere ilçede yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgi alan Süleyman Şahan, hizmet ve yatırımların tamamlanması ve yenilerin kazandırılması için çalışacağını söyledi. Milletvekili Adayı Süleyman Şahan ve beraberindekiler daha sonra esnaflarla birebir görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.
Şahan gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’ın ev sahipliğinde 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlere dair bilgiler veren Şahan, “hemşehrilerimize Yürekten ve gönülden söz verdik. Allah’ın izni ile huzuru, kardeşliği, barışı, güveni, hayatı ve mutluluğu hep beraber inşa edeceğiz. Biz, gitmediğimiz kapı, almadığımız dua kalmayacak” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ