KEVEN: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN BAŞER’E KOŞTU

EVİNİZ ŞAHANE OLSUN

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN BAŞER’E KOŞTU

BOĞAZLIYAN BAŞER’E KOŞTU

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Yozgat’ı karış karış gezen AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, yeniden adaymışcasına durmaksızın çalışıyor.

GÜNCEL      25 Nisan 2023 - 01:04     0

BOĞAZLIYAN BAŞER’E KOŞTU

Gittiği her ilçede, her beldede ve her köyde sevgi seliyle karşılanan Başer, “Bu bir veda değil, Yeni bir başlangıç. Evladı olmaktan onur duyduğum bu toprakların vefakâr insanların gönlümde her daim müstesna bir yerde olacak. Yozgat sevdam hiç bitmeyecek” dedi.

12 yıllık milletvekilliği döneminde Yozgat Merkez başta olmak üzere, ilçeler, beldeler ve köyleri hizmet ve yatırımlarla buluşturan AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, 3 dönem kuralına takılmasına rağmen, adaymış gibi çalışmalarını sürdürüyor.
Milletvekilliği sürecinde sıkılmadık el bırakmayan, Yozgat’ın bir fazla yatırım alması için gecesini gündüzüne katan, seçmenin gönlünde taht kuran Başer, bir dizi ziyaret ve seçim çalışmaları çerçevesinde dün de Boğazlıyan’a geldi.
İLK ZİYARET COŞAR’A
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın Boğazlıyan adına yaptığı talepleri karşılıksız bırakmayan, ilçenin yeni yatırımlarla buluşmasında lokomotif rol üstlenen Başer’in ilk ziyareti Boğazlıyan Belediyesi oldu.
Belediye girişinde Başkan Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Başkan Yardımcıları ve Encümenleri, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İL Genel Meclis Üyeleri Mikail Demir ve Mukdat Erdem, AK Parti Boğazlıyan eski İlçe Başkanları Yusuf Yıldırım ve İbrahim Beyaz başta olmak üzere yüzlerce partililer tarafından karşılandı.
Boğazlıyan’ın kendisi için müstesna bir yeri olduğunu ifade eden Av. Yusuf Başer, “Boğazlıyan insanı kadirşinastır, vefakardır. 12 yıllık milletvekili olduğum süre içerisinde Boğazlıyan Merkez başta olmak üzere belde ve köyleri her zaman yanımızda durdu ve durmaya da devam ediyor. Milletvekilliğim sürecinde diğer ilçelerle birlikte Boğazlıyan ve bölgesinde gelen her türlü talebin takipçisi oldum. İlçenin gelişip kalkınması noktasında ne gerekiyorsa bir fazlasını yapmaya çalıştım. Sulama göletlerinden kapalı sisteme, eğitim kurumlarından hastaneye, kütüphaneden sosyal tesislere varıncaya kadar ilçenin hizmetle buluşması noktasında gayret sarfettim. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” dedi.
AK Parti’nin 3 dönem kuralı sebebiyle aday olmadığını anımsatan Başer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu bir veda değil. Yeni bir başlangıç. Rabbim'e Şükürler olsun 4 dönem Yozgatımıza hizmet etme onuruna nail oldum.
Her kula nasip olmayacak 12 yıllık Milletvekiliğim dönemimde sıkılmadık el, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadık.
Yozgatımızın il ve ilçelerine, beldelerine ve köylerine yapılan her yatırımda, her hizmette alınterimiz var. Bu mutluluk bana yeter. 
Evlatlarına her zaman sahip çıkan aziz Yozgatlıma vefa duygularım hiç bitmeyecek. 
İlk seçildiğimde "Tertemiz gidiyorum" demiştim. Şimdi "Tertemiz dönüyorum" Yiğitler şehri Bozok Yaylası'na... 
Evladı olmaktan onur duyduğum bu toprakların vefakâr insanları gönlümde her daim müstesna bir yerde olacak. 
Yozgat sevdam hiç bitmeyecek.  Bu bir veda değil... Yeni bir başlangıç. 
İlk Günki Aşkla ve Memleket sevdasıyla aziz Yozgat'lımla değişik görevlerde, farklı platformlarda yine birlikte olacağız. 
Yine Yozgat için çalışacak yine Yozgat için ter dökeceğiz. 
Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet bayrağını daha yukarılara çıkartacak, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşaa edeceğiz. 
Davamın hizmetinde, 
Liderim Recep Tayyip Erdoğan 'ın ve partimin emrindeyim. Dava arkadaşlarımın, teşkilatlarımızın hizmetindeyim. Sevdalı olduğum Yozgat'ın, Yozgatlının hizmetindeyim. 
Bu süreçte evlatlarını her daim bağırlarına basan Yozgatlı hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve millet sevdalısı değerli teşkilat mensubu kardeşlerime "Teşekkür " ediyorum.
Milletimize hizmet bayrağını devralan milletvekili adayı kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Birlikte başaracak, birlikte kazanacağız, daha çok hizmetler edeceğiz Haydi Bismillah.”
Milletvekili Av. Yusuf Başer ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Boğazlıyan Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek dava ve yol arkadaşları ile bir araya geldi.
Partilileriyle hasretle kucaklaşan Başer, “İlçe Başkanımız Osman Düğenci şahsında toplantımıza yoğun katılımda bulunan değerli dava ve yol arkadaşlarımıza, kıymetli Boğazlıyan'lı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.
Rabbim davamızı muzaffer, yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ