MUSTAFA DOĞAN

Okuduğunuz makale
BOĞAZLIYAN HABER 15 YAŞINDA!
Anasayfa   /    Köşe Yazarları   /    Mustafa Doğan   /    Boğazlıyan Haber 15 yaşında!

10 Ocak 2019 - 00:31

m.dogan@bogazliyanhabergazetesi.com

Mustafa Doğan

MUSTAFA DOĞAN

Boğazlıyan Haber 15 yaşında!

Bundan tam 15 yıl öncesiydi Boğazlıyan’a gelişimiz. Yozgat’ta gazetecilik hayatımızı sürdürdüğümüz, il ve ulusal gazetelerin vermiş olduğu zevkli ve keyifli günleri bir kenara itip, duygusal bağlarımın olduğu Boğazlıyan ilçemizi seçmekle başladı yolculuğumuz.
Şu anda BİM Şubesi’nin bulunduğu Atatürk Parkı’nın karşısında bulunan ve Niyazi Güzar’ın sahibi olduğu yeri kiralamış ve matbaa makinalarımızı şimdi hurdaya ayrılan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın vinciyle indirmiştik.
Bugün olduğu gibi yine soğuk bir kış günüydü. 
İlk sayımızı “Merhaba Boğazlıyan” manşetiyle kamuoyuna duyurmuş ve İlçemizi tarihinde ilk kez günlük bir gazeteye kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyorduk.
Uğrak yeri haline gelen Gazetemiz, ilçenin ufuk çizgisini geliştirmenin yanında; sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanların gelişmesinde büyük katkıları olmuş ve olmaya da devam etmektedir.
“Milat” sayılabilecek günün üzerinden tamı tamına 15 yıl geçti. Bugün 3.599’uncu sayısını yayınladığımız Gazeteniz Boğazlıyan Haber; herkese, her düşünceye, her anlayışa yer vererek, bu manada her fikir ve her düşünce için platform oldu.
Her yeni başlangıç güzeldir; taze heyecanlar içerir. Kıpır kıpır eder insanın içini. Ümit kokar burcu burcu. Yelkenler açar yeni limanlara. Kapılar açar civanmert yüreklere.
Gazetemizin her sayısı, sıcak bir merhabadır, saf ve tertemiz. Riyasız, hasbi ve samimi bir karşılayıştır. Özgüven doludur, olmaktan çok vermeye kurulu erdemler taşır bünyesinde.
Biraz da ütopik hülyalarla bezelidir. Yalan ve yanlış yer edinmemiş, kötülükler barınma fırsatı bulamamıştır. Açlık ve yokluğun esamesine rastlanmaz… Kin ve nefretin, haset ve kıskançlığın yeri yoktur lügatta..
İster “Yeni heyecanlar peşinde koşmak” deyin, isterse “İdealist bir açılım” nazarıyla bakın, tertemiz niyetlerle ve hizmet aşkıyla koştuk Boğazlıyan’a…
Sizden biriyiz çünkü… Bu toprakların çocuklarıyız. Ortak ideallerin insanıyız. Öfkemiz, sevincimiz, endişemiz bir.
Boğazlıyan Haber Gazetesi’nin yayın hayatına atılmış olması, Boğazlıyan için bir milat sayılmalıdır.
Her sayısında, Boğazlıyan’ın sorun ve beklentileriyle dolu muhtevamız, ısrarlı ve takipçi yayınlarımız, İlçe’nin gelişip güzelleşmesine katkı sağladıkça, sizler de sorumlu ve ehil ellerde şekillenmiş gazetenin nelere kadir olduğuna şahitlik edeceksiniz. 
Boğazlıyan dışında, Yozgat’ın hiçbir ilçesinde günlük gazete yayınlanmamaktadır. Bu durum Boğazlıyan için önemli bir ayrıcalıktır…
15 yıl öncesinde olduğu gibi bundan sonra da hareket noktamız Boğazlıyan’dır. Bütün mesaimizi Boğazlıyan’ın sorunlarının ortadan kalkması, beklentilerinin karşılanması noktasında harcıyoruz ve harcamaya devam edeceğiz. 
 
KİM KİMDİR?
•    Sokakta yaşayan hayvanları unutmayıp, doğaya ekmek ve yem bırakan Merhametliler?
•    Son bir hafta içerisinde imza atmaktan kolu yorulan Seçilmiş?
•    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle kahvaltıda buluşan Devlet Adamı? 
 

MAKALEYE YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Makaleye hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ