YERLİ VE MİLLİ MÜFRADATIMIZ HAYIRLI OLSUN!

Okuduğunuz haber
UZUNLU HALKI HIDRELLEZ’DE BULUŞTU

VALİ ÖZKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU HALKI HIDRELLEZ’DE BULUŞTU

UZUNLU HALKI HIDRELLEZ’DE BULUŞTU

Uzunlu Belediyesi tarafından Uzunlu Parkı’nda düzenlenen Hıdrellez Şenliği’nde vatandaşlar baharın gelişini kutladı.

GÜNCEL      06 Mayis 2024 - 22:13     0

UZUNLU HALKI HIDRELLEZ’DE BULUŞTU

 Birlik ve beraberliğe de vesile olan şenlikte, Uzunlu halkı gönüllerince eğlendi. Herkesle tek tek sohbet edip, hal hatır soran Belediye Başkanı Mustafa Uçar, bu tür etkinliklerin süreceğinin müjdesini verdi.

Uzunlu Belediyesi tarafından Uzunlu Parkı’nda Hıdrellez Şenliği düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocuklar unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden oynarken, vatandaşlara da çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Belediye Başkanı Mustafa Uçar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Hıdrellez Şenliği’ne; bürokratlar, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, çevre köylerden çok sayıda vatandaş ve Uzunlu halkının katıldığı şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Belediye Başkanı Mustafa Uçar, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından Hıdrellez ateşi yakıldı. Etkinlikte, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları başta olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi.
Herkesle tek tek sohbet edip, hal hatır soran Belediye Başkanı Mustafa Uçar’a Uzunlu halkı büyük ilgi gösterdi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Başkan Uçar, Hıdrıllez Şenliğimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamında gerçekleştirdik. Katılım sağlayan hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şenliğimiz hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ