VALİ ÖZKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Okuduğunuz haber
HER ANNE BİR ÇİÇEKTİR

ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Anasayfa   /    Güncel    /    HER ANNE BİR ÇİÇEKTİR

HER ANNE BİR ÇİÇEKTİR

Moda Çiçekçilik, 12 Mayıs Anneler Günü’nde en güzel çiçekleri hazırladı

GÜNCEL      08 Mayis 2024 - 23:09     0

HER ANNE BİR ÇİÇEKTİR

Boğazlıyan’da çiçekçilik sektörünün öncü kuruluşlarından birisi olan Moda Çiçekçilik, 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü için rengarenk çiçek ve tanzim objelerini şimdiden hazırladı.

12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Moda Çiçekçilik, bu güzel günde annelerini çiçek ile mutlu etmek isteyenler için hazırlıklarını tamamladı.
Moda Çiçekçilik sahibi Mehmet Baran, yaptığı açıklamada, “ Bu senede Anneler Günü öncesi birbirinden güzel çiçeklerimiz tanzim objelerimiz ile hazırız. Geçen sene olduğu gibi bu senede güçlü bir servis ekibimizle sipariş verilen çiçekleri ve objeleri en kısa sürede sahiplerine ulaştıracağız. Siparişlerimizi almaya şimdiden başladık. Özellikle orkidelerde çok güzel bir ilgi var. Bu senede anneler gününde annelerini verilebilecek olan en güzel hediye olan çiçek ile mutlu etmek isteyenler için biz hazırız” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ