HER ANNE BİR ÇİÇEKTİR

Okuduğunuz haber
ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

TRAFİK KURALLARI HAYAT KURTARIR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Yenifakılı ilçesi ve bağlı köylerin gelişip kalkınmasında lokomotif rol üstlenen, yapmış olduğu hizmet ve yatırımları bölgeye örnek gösterilen Yenifakılı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yüce, üreticinin yanında olmaya devam ediyor. Kooperatif üyelerine ve ilçe halkına 15 bin fide dağıtan Başkan Yüce, “Tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Yeter ki üreticilerimiz, çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler” dedi.

GÜNCEL      08 Mayis 2024 - 23:10     0

ÜRETİCİYE DESTEK, TOPRAĞA BEREKET

Büyükbaş hayvan varlığı bakımından Yozgat’ın bir numaralı ilçesi haline gelen Yenifakılı ilçesinde faaliyet gösteren Yenifakılı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üreticinin yanında olmaya devam ediyor
1994 yılında Üçobalar ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ismiyle kurulmasına rağmen beklenilen performansı sergileyemeyen Kooperatif’e 2008 yılında Başkan olarak seçilen Bülent Yüce, ortaya koyduğu azimli, kararlı, tutarlı, istikrarlı ve adaletli yönetim anlayışıyla Kooperatif’i Yozgat’ta zirveye taşıdı.
Yenifakılı ve çevresinde hayvancılığı geliştirmek için kolları sıvayan Yönetim Kurulu Başkanı Yüce, günlük 3,5 tona ulaşan süt varlığını 10 tona çıkararak yeni bir rekora daha imza attı.
Hayvan varlığının artmasıyla birlikte yeni çiftliklerin kurulmasına aracılık ederek bölgede hayvancılığı hem özendiren hem de geliştiren Başkan Bülent Yüce, 2008 yılından beri üreticinin ve çiftçinin yanında olmaya devam ediyor.
Tarımsal üretimin desteklenmesi ve ekonomiye katkı sağlanması amacıyla kooperatif ortaklarına ve ilçe halkına 15 bin adet domates, biber ve patlıcan fidesi dağıtımı yapan Başkan Bülent Yüce,“Hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Yenifakı’da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye destek oluyoruz.
Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz fide desteğine büyük ilgi gösterdi. Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Verdiği destek için Yenifakılı ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yüce’ye teşekkür eden Yenifakılılar ise "Bizler için çok önemli bir katkı bu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ