ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

Okuduğunuz haber
UZUNLU ORTAK PAYDAMIZ

KAYSERİ ŞEKER MECLİSİ TOPLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU ORTAK PAYDAMIZ

UZUNLU ORTAK PAYDAMIZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkın teveccühüyle Uzunlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Uçar, Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yüksel ve İsmail Korkmaz, Boğazlıyan Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

GÜNCEL      13 Mayis 2024 - 23:20     0

UZUNLU ORTAK PAYDAMIZ

Oldukça samimi geçen bir ortamda gerçekleşen ziyarette Uzunlu Belediye Başkanı Mustafa Uçar’a ve Belediye Meclis Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Coşar, “Uzunlu bizim ortak paydamız. Yapacağınız hizmetlerde üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. 
Ben de sizleri göreve seçilmenizden dolayı kutluyor, tebrik ediyorum. İnşallah ‘Gönül Belediyeciliği’nin en güzel örneğini sergileyeceğinizden hiç şüphemiz yok. 
Sizlerin başkanlığında inşallah Uzunlu Beldemiz de kalkınma ivmesi yakalayacak, Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde her tüten bacalar Uzunlu’ya önce istihdam daha sonra da iş ve aş sağlayacaktır. 
Ben de sizlere görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın verdiği mesajlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzunlu Belediye Başkanı Mustafa Uçar da, “Sayın Başkanım, bizler birlikte güçlüyüz. Sizin yeniden göreve seçilmeniz Uzunlu’ya da güç veriyor. Kuşkusuz sizin liderliğinizde gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçmesi en çok Uzunlu Beldemizin gelişip büyümesini sağlayacaktır.
Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve samimi duygularınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ