Yurt sıkıntımız yok

Okuduğunuz haber
YOZGAT’TA KUYUMCU SOYGUNU

Şeker, sektörün öncüsü

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat’ta kuyumcu soygunu

Yozgat’ta kuyumcu soygunu

Kurusıkı tabanca ile kuyumcuyu soymaya kalkıştı

GÜNCEL      06 Ekim 2021 - 23:14     0

Yozgat’ta kuyumcu soygunu

Yozgat Merkez’de kurusıkı silahla kuyumcuyu soymaya çalışan şahıs, iş yeri sahibinin oğlu ile yaşadığı arbede sonrası kaçmaya çalışınca komşu esnaflar tarafından yakalayarak polise teslim etti.
Olay, akşam saatlerinde Yozgat Aşağı Nohutlu Mahallesi Necip Altınok Caddesi üzerinde Çiftçi Sarrafında meydana geldi. Adı henüz öğrenilemeyen Şahıs, kurusıkı tabanca ile Çiftçiler Kuyumcusuna girdi. Silahla, kuyumcu Fikret Çiftçi ve oğlu Mehmet Çiftçi’den bilezikleri isteyen Şahsa karşı çıkan Mehmet Çiftçi, şahısla yaşadığı arbede sırasında kurusıkı tabancayı ateşlemesi sonucu yüzünden yaralandı. Vitrinden bilezik alarak kaçmaya çalışan şahsı, komşu esnaflar yakaladı. Olay yerine gelen polis ekipleri Şahsı esnafların elinden alarak karakola götürdü.
İşyeri sahibi Fikret Çiftçi, yaşanan olay karşısında şaşkın olduğunu belirterek, “Birden içeri elinde silahla girdi. Oğlumla yaşanan arbedede kurusıkı tabancayı ateşleyince oğlum yüzünden yaralandı. Sonra vitrinden bilezikleri alarak kaçmaya çalıştı. Bizim bağırışmamızı karşı komşu esnafımız Cemil Mermertaş ve diğer komşularımız duyarak şahsı kaçamadan yakaladı. Güpegündüz Merkezde ve çarşının ortasında böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzüntü verici. Bir tane bilezik kayıp. Üzerinde mi kaçarken bir yere mi attı onu bilmiyoruz.”diye konuştu.

 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ