Kaymakam Cihangir aşı oldu

Okuduğunuz haber
YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Jandarma bilgilendiriyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Yolunuz açık olsun

Yolunuz açık olsun

Önceki gün etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrası Uzunlu Belediyesi karla mücadele ekibi, yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

GÜNCEL      18 Subat 2021 - 00:30     0

Yolunuz açık olsun

Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterlerde başlayan kar temizliği ara sokak ve mahallelerde devam etti. Çalışmaları yerinde takip eden ve mesai arkadaşlarını biran olsun yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız sonrasında yollarımız güvenli hale getirildi” dedi.

Son birkaç gündür etkisini giderek artıran yoğun kar yağışı ve tipi, Uzunlu Belediyesi karla mücadele ekibini harekete geçirdi.
Belde’de hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için mesai arkadaşlarıyla birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmasına katılan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Hemşehrilerimizin hiçbir olumsuzluk yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmalar sonrasında açılmadık tek bir yol dahi bırakılmadı. Yeter ki, hemşehrilerimizin yolu her daim açık olsun” dedi.
Mesai kavramı gözetemeksizin yolların açılması için fedakarca çalışan karla mücadele ekibine teşekkür eden Başkan Elbaşı, “Ekibimiz yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Karla mücadeleden alnının akıyla çıkan ekibimiz vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için canla başla çalışma yaptı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ