BAŞER: BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Okuduğunuz haber
YILMAZ YASA BOĞDU

FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YILMAZ YASA BOĞDU

YILMAZ YASA BOĞDU

Boğazlıyan’ın sevilen simalarından, hayır öğütlülüğü ve mütevazı kişiliği ile bilinen Esentepe Köyü sakinlerinden Tahir Yılmaz ve eşi Buket Yılmaz’ın ani vefatı ilçeyi yasa boğdu.

GÜNCEL      21 Nisan 2022 - 01:56     0

YILMAZ YASA BOĞDU

Edinilen bilgiye göre; Kayseri - Ankara karayolunda, hafif ticari araçla Boğazlıyan’a seyir halinde bulunan Tahir Yılmaz’ın kullandığı araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Kızılırmak Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Tahir Yılmaz ile eşi Buket Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekipler, sürücü Yılmaz ile otomobildeki eşi Buket Yılmaz'ın cansız bedenine ulaştı. Yapılan çalışmaların ardından çiftin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmayı jandarma ekipleri sürdürüyor.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Tahir Yılmaz ve Buket Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ