BELEDİYE’NİN DEĞİL, ESNAFIN SEÇİMİ!

Okuduğunuz haber
YILDIZ: BİRİZ, BERABERİZ

Kayseri Şeker’den çiftçisine büyük destek

Anasayfa   /    Güncel    /    YILDIZ: BİRİZ, BERABERİZ

YILDIZ: BİRİZ, BERABERİZ

7 Temmuz 2021’de gerçekleştirilecek Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu öncesi, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı hemşehrimiz Taner Yıldız, “Şimdiye kadar yapılan başarılı çalışmaların her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bir işin nasıl olacağını değil, bize nasıl olmayacağını tarif edenlerle de çok fazla işimiz olmaz” dedi.

GÜNCEL      15 Haziran 2021 - 01:31     0

YILDIZ: BİRİZ, BERABERİZ

Boğazlıyan’ın yetiştirdiği siyasetçilerinden, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, 7 Temmuz 2021 günü yapılacak Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Genel Kurul’u öncesi, Yönetim Kurulu Başkan Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.
Genel Kurul süreci ve ticaretin merkez noktalarının en iyileri arasında bulunan Kayseri şehrinin, önemli bir değeri olan Kayseri Şeker’in çalışmaları hakkında Başkan Akay’dan bilgiler alan Yıldız, “Biz Kayseri’nin sanayicisine, tüccarına, esnafına, çiftçisine hiçbirine kayıtsız kalmayız. İç içeyiz, beraberiz. Ne yapacaksak beraber ahenklik içerisinde yaparız” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız’a, Genel Kurul hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Akay, “Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Genel Kurul süreci başladı. 7 Temmuz’da inşallah çiftçilerimizin büyük katkısıyla Genel Kurul’u icra edeceğiz. Bu çerçevede sağolsun sayın Bakanımız Taner Yıldız da buraya teşrif ettiler ve bize hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kayseri Şeker ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi sadece Kayseri’nin değil, bütün bu bölgenin, Türkiye’nin şeker sektörünün en önemli, en güzide kuruluşlarından bir tanesidir” şeklinde konuştu.
Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Elbette buraya çiftçilerimiz sahip. Çiftçilerimiz gerektiği şekilde Genel Kurul’da sahip çıkıyorlar. Ama bizlerde hep birlikte buraya sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Bakan’ımız, sayın siyasetçilerimiz, değerli arkadaşlarımız da bu anlayış çerçevesinde inanıyorum ki buraya zahmet ettiler, şeref verdiler. Ben kendilerine bu yakın, sıcak ve her zaman gördüğümüz yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çiftçilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, yaptığı konuşmada; “Ahenk içerisinde Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin, Şeker Fabrikamızın ve buraya ürün aktaran bütün çiftçimizin de hepsinin yanındayız” dedi.
Yıldız, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Biz Kayseri’nin sanayicisine, tüccarına, esnafına, çiftçisine hiçbirine kayıtsız kalmayız. İç içeyiz, beraberiz. Ne yapacaksak beraber yaparız bir ahenklik içerisinde.
Hamdolsun son 19 yıldan bu yana Türkiye’nin idaresine konan güçlü iradenin en önemli yerlerinden bir tanesi de Kayseri’dir. Ahenk içerisinde Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin, Şeker Fabrikamızın ve buraya ürün aktaran bütün çiftçimizin de hepsinin yanındayız.
Ben inşallah bu kongre sürecinde hayırla, güzellikle, inşallah kazasız belasız ve yine çiftçilerimizin tercihiyle yapılacak hep beraber izlediğimizi ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şimdiye kadar yapılan başarılı çalışmaların her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bir işin nasıl olacağını değil, bize nasıl olmayacağını tarif edenlerle de çok fazla işimiz olmaz.
Türkiye’nin ve Kayseri’nin ekonomisinin gerek çiftçimizle, gerek esnafımız, sanayicimizle toplumun bütün kesimleriyle beraber nasıl ileri aktarılır ki, bu pandemi sürecinde ülke olarak hasıl omuz omuza vermişsek bunu hep beraber aşacağız. Güzelliklere ve iyiliklere de hep beraber koşacağız.
Türkiye’de karamsar yapı oluşturmaya çalışanlara da hiçbir şekilde müsaade etmeyiz. Türkiye’nin geleceği inşallah aydınlıktır ve kendimizden daha çok sevdiğimiz gençlerimize, çocuklarımıza daha güzel Türkiye bırakmak açısından da yine burada olduğumuz gibi biz çiftçilerimizle el ele, omuz omuza devam edeceğiz.
Ben de tekrar teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ