KARANTİNA GÜNDEMDE!

Okuduğunuz haber
YENİPAZAR’DA İLK TOPLANTI

ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

Anasayfa   /    Güncel    /    YENİPAZAR’DA İLK TOPLANTI

YENİPAZAR’DA İLK TOPLANTI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında 3 aydır yüz yüze yapılamayan Yenipazar Belediye Meclisi kontrollü normalleşme süreciyle birlikte ilk defa biraraya geldi. Menderes Baran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda beldenin sorun ve beklentileri masaya yatırıldı.

GÜNCEL      10 Haziran 2020 - 23:11     0

YENİPAZAR’DA İLK TOPLANTI

Coronavirüs salgını kapsamında 3 aydır yüz yüze yapılamayan Yenipazar Belediye Meclis toplantısı kontrollü normalleşme süreciyle birlikte Belediye Başkanı Menderes Baran başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya girerken ellerini dezenfekte eden meclis üyeleri sosyal mesafeyi korurken, maskelerini bir an olsun çıkarmadılar.
Yenipazar Belediyesi tarafından coronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların konuşulduğu toplantıda, hizmet ve yatırımlar, sorun ve beklentiler görüşüldü.
Toplantının açılışında konuşan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, ülke olarak coronavirüs salgınına karşı seferberlik örneği sergilediklerini, pandemiden belde halkının zarar görmeden atlatılması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.
Belediye olarak kendilerinin de hem belde genelinde saha çalışmalarıyla hem de belediye bünyesinde sıkı tedbirler aldıklarını dile getiren Başkan Baran, "Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler çok olumlu sonuç verildi. Olağan üstü bir süreç yaşadık. Çok şükür iyi bir aşamaya geldik. Başta devlet büyüklerimize ve özveriyle görevlerini yürüten sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, toplantıya katılım sağlayan Belediye Meclis üyelerimize de anlayışı için teşekkürlerimi sunuyorum. Daha güzel Yenipazar için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz”  dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ