YENİPAZAR’DA BARAN SEVİNCİ

Okuduğunuz haber
YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ DEVRİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Yenifakılı ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, 31 Mart yerel seçimde koltuğunu İttifak Adayı Soner Yalçın’a kaptırdı. Belde’de yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla sık sık gündeme gelen Karadavut’un seçimi kaybetmesi büyük sürpriz olarak değerlendirilirken, seçimin galibi, Soner Yalçın ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan oldu.

SİYASET      01 Nisan 2019 - 23:59     0

YENİFAKILI’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kalesi konumunda bulunan Yenifakılı ilçesinde Belediye Başkanlığı’nı CHP – İYİ Parti ittifak adayı Soner Yalçın kazandı.
İlçeye yaptığı hizmet ve yatırımlarla sık sık gündeme gelen, MHP İlçe Teşkilatı’nın desteğini alan Karadavut, garanti gördüğü seçimde büyük şok yaşadı.
AK Parti’de yıllardır ilçe başkanlığı görevini yapan, ismi Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçen Cevdet Arslan’ın yeniden İl Genel Meclis Üyeliği’nde değerlendirilmesi sonrasında yaşanan sürecin kazananı ittifak oldu.
Seçimde Yalçın Karadavut kaybederken, İl Genel Meclis Üyeliğini yeniden kazanan Cevdet Arslan ise AK Parti’nin kazananı oldu. 
Bin 822 geçerli oyun bin 023’ünü alan Soner Yalçın Yenifakılı ilçesinin yeni Belediye Başkanı seçilirken, Yalçın Karadavut ise 781 oyda kaldı. 
İl Genel Meclis Üyeliklerinde ise AK Parti’den Cevdet Arslan, CHP Adayı Mehmet Karabulut, Meclis’e giden üyeler oldu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ