“Bir Hareketine Bakar Hayat”

Okuduğunuz haber
YAZILITAŞ: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

UYUŞTURUCUYA BÜYÜK DARBE!

Anasayfa   /    Güncel    /    YAZILITAŞ: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

YAZILITAŞ: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, ilçe halkına bir kez daha çağrıda bulunarak alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi. Yazılıtaş, “Gün birlik günüdür, gün dayanışma günüdür, gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür” dedi.

GÜNCEL      15 Kasim 2021 - 22:32     0

YAZILITAŞ: GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Pandemi sürecinde ciddi zorluklarla karşılaşan yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için Boğazlıyan halkını duyarlı olmaya davet eden Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, “Yerel esnaf candır” diyerek, bizim derdimiz tüm esnafımız. Sanatkâr olsun, üretim yapan olsun bu şehirde katma değer sağlayan kim olursa olsun, biz bunların desteklenmesini istiyoruz. Bu noktada vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. İmkânlarını biraz zorlayarak, alışverişlerini mahalle esnafından yapmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Özellikle pandemi döneminde esnafın ciddi zorluklarla karşılaştığını belirten Başkan Yazılıtaş, “Bir nebze olsa onlara bu noktada katkı sağlayabilirsek bu bizi mutlu edecek. Öyle ki her platformda ilçe esnafına yönelik pozitif ayrımcılık yapılmasını dile getiriyoruz.
Yerel esnaftan alışveriş yaparsanız, paranız ilçemiz ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz, halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. ‘Gün birlik günüdür, gün dayanışma günüdür, gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür‘ dedi.
Türkiye’de esnaflık geleneği ve kültürü  dünyanın başka bir ülkesinde olmadığını da vurgulan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kimi zaman evinin anahtarını, kimi zaman çocuğunu teslim ettiğin mahalle bakkalına ve esnafımıza sahip çıkalım. İyi günde kötü günde hep selam verdiğin, gördüğünü  değil lazım olanı aldığın esnafımıza sahip çıkalım ki böylece kendi geleceğimize de sahip çıkmış oluruz.
Her zaman bizi güler yüzü ile karşılayan ve her zaman selam verdiğimiz yerel esnafımızı yerinde bulmak ve kalkınmasına yardımcı olmak için lütfen esnafımıza  sahip çıkalım. Bütün halkımızı yerel esnaftan alış veriş yapmaya davet edelim.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ