MUSTAFA DOĞAN

Okuduğunuz makale
BOZDAĞ’IN ZİYARETİ FIRSATA ÇEVRİLEBİLİRDİ!
Anasayfa   /    Köşe Yazarları   /    Mustafa Doğan   /    BOZDAĞ’IN ZİYARETİ FIRSATA ÇEVRİLEBİLİRDİ!

22 Agustos 2019 - 01:20

m.dogan@bogazliyanhabergazetesi.com

Mustafa Doğan

MUSTAFA DOĞAN

BOZDAĞ’IN ZİYARETİ FIRSATA ÇEVRİLEBİLİRDİ!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili sayın Bekir Bozdağ, dün sessiz ve sedasız Boğazlıyan’a geldi yada gelmek zorunda bırakıldı! Sessiz sedasız diyorum çünkü, bırakın Boğazlıyan halkını bir çok partilinin dahi haberi olmadı veya haberdar edilmedi bu gelişten. Parti önünde biriken kalabalığı görmesek, inanın bizim de haberimiz olmayacaktı.
Yozgat’ın yetiştirdiği üst düzey siyasetçilerden birisi olan sayın Bozdağ’ın Boğazlıyan’a gelişi pekala fırsata çevrilebilirdi. Öyle inanıyorum ki, dar ve kısa tutulan programda ziyaret edilecek kurum başkanları dahi son dakika bilgilendirilmiş olmalı ki, misafirperver, ikramsever başkanlar, bir Devlet Adamı’nı ağırlamanın büyük onurunu yaşar, akabinde ellerinde dosya ile sunum yapar, ilçenin sorun ve beklentilerini dile getirerek Boğazlıyan’ın gelişimine büyük bir katkı sağlamış olurlardı.
Dünkü manzara, sadece bir görüntü alma mesabesinde gerçekleşti diyebiliriz. 
Zira, geçmiş yıllarda gerçekleşen ziyaretlerde halkı ile hemhal olan, sayısız esnaf ziyaretlerinde bulunan Bozdağ’ın gelişi bir kazanıma dönüştürülebilirdi. 
Kız öğrenci yurdu, hayvan pazarı, ilçe Emniyet Binası, İlçe SGK binası, boş bulunan müdür ve memur kadroları, Büyük Ova Projesi, Tarımsal sulama elektrik zamlarının kaldırılamaz hale geldiği, yapımı süren veya yapılması planlanan çalışmalar için talepte bulunulabilir, kendisinden bir kez daha destek olunması istenebilirdi.
Şu unutulmamalıdır ki, fırsatın stoku olmaz!
*    *    *    *    *
MUHTARLAR SORUNLARI NİÇİN BOZDAĞ’A İLETTİ?
TBMM Adalet Komisyon Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili sayın Bekir Bozdağ’ın Boğazlıyan ziyaretini sınırlı sayıda muhtar ancak fırsata çevirdi.
TSO Konferans Salonu’nda, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı sayın İskender Nazlı ile birlikte gelen sayın Bozdağ, birkaç köy muhtarının sorunlarını ve beklentilerini dinleyerek not aldı.
Birçoğu İl Özel İdaresi Bütçesi’nden yapılabilecek olan yatırımları gündeme getiren muhtarlar, bu tavırlarıyla İl Genel Meclis Üyeleri’yle koordineli çalışmıyorlar mı sorusunu akla getirdi.
Oysa ki, AK Parti’nin 2 İl Genel Meclis Üyesi bu sorun ve beklentileri Yozgat’a taşıyıp İl Özel İdaresi bütçesinden kaynak aktarımını sağlayabilir, bazılarını ise ek ödenekle yatırım programına aldırabilirdi!
*    *    *    *    *
LOGAR KAPAKLARINA DİKKAT!

Dün Gazetemiz Haber Merkezi’ni arayan bir vatandaş, sokaklarındaki logar kapağının yerinde olmadığını ve bunun birkaç kez tekrarlandığı ihbarında bulundu.
Logar kapağı niçin yerinde olmasındı ki! Kimin ne işine yarar bir yığın demir. Meğer, bu kapaklar hurda niyetine yerinden sökülüp satılıyormuş. Duyunca şok olmadık değil. 
Ne kadar vicdansızlık, ne kadar merhametsizlik… 
Birkaç araç şoförün dikkati sayesinde devrilmekten kurtulmuş. Allah’tan etrafından geçip de içine düşen olmamış. Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan logar kapağını birkaç kez Belediye tarafından kapatılmış, ancak yine çalınmış.
Biz de, konunun doğru olup olmadığını öğrenmek amacıyla Türk Telekom Boğazlıyan Operasyon Müdürlüğü’nü arayıp bilgi almak istedik. Ancak telefonu birkaç kez aramamıza karşın bir cevap alamadık.
Bu kez İl Telekom Müdürü sayın Müjdat Yüksel’i arayarak durumu kendisine aktardık. Derhal ilgilenerek Boğazlıyan’daki ekibi arayıp logar kapağının biran önce kapatılması talimatını verdi. 
Telefonu kapatıp logarın bulunduğu mahalleye hareket ettik. Sağolsunlar ekipler biz varıncaya kadar yeni bir kapağı yerleştirmişler…  
Sayın Yüksel’e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. 
Siz siz olun özellikle akşam saatlerinde gezintiye çıkmışsanız, yere bakarak yürüyün.
*    *    *    *    *
KİM KİMDİR?

• Toplantıda, “kızım sana söylüyorum gelinim sen anla” diyen Kişi?
• Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla rekora koşan muhteşem Üçlü? 
• “İyilik yap hiç hatırlanmaz ama bir yanlış yaparsın asla unutulmaz” diyen Üstad?
• Toplantının stresine dayanamayıp sandalyeden düşen Dinleyici?
• Dışarı çıkmak için yanındakine telefonumu çaldır diyen, ancak telefonunun sessiz modda olduğunu bilmediği için dışarıya çıkamayan Seçilmiş?

ÖMÜRLÜK PAYLAŞIMLAR
Neye yarar insan dünyaları kazanıp ruhunu kaybettiyse… SHAKESPEARE

MAKALEYE YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Makaleye hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ