ŞENLİKTE BULUŞTULAR

Okuduğunuz haber
YAZAR GÖKMEN GÜNEŞ İLE SÖYLEŞİ

TRAFİK FACİASI: 3 ÖLÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    YAZAR GÖKMEN GÜNEŞ İLE SÖYLEŞİ

YAZAR GÖKMEN GÜNEŞ İLE SÖYLEŞİ

“Bir Kitap Okuyorum, Bir Hayat Tanıyorum, Kendimi Keşfediyorum” adıyla düzenlenen söyleşiye 4 okuldan, 115 öğrenci katılım sağladı. 

GÜNCEL      13 Haziran 2022 - 23:54     0

YAZAR GÖKMEN GÜNEŞ İLE SÖYLEŞİ

Boğazlıyan Kaymakamlığı 2022 Yılı Eğitim Projelerine Destek Programı kapsamında Bilim Sanat Merkezi tarafından uygulanan Söyleşi Projesi Bilim Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti.
Projenin asıl içeriği öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine rol model olacak bir yazarla tanışmalarını sağlamak ve okuma motivasyonlarını artırmak. 
Programa Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, veliler ve öğrenciler katıldı.
Programda “Ben En Çok Babamın Siyah Saçlarını Özledim” adlı kitabın yazarı Gökmen Güneş ile söyleşi yapıldı. 
Eğitimci yazar Gökmen Güneş, daha önce birçok söyleşiye katıldığını ancak bu atmosferin güzelliğinin kendisini çok etkilediğini söyledi. Güneş, ikinci kitabının hazırlıklarını yaptığının müjdesini de verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa Şimşek yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimize okuma alışkanlığı edindirmek ve örnek teşkil etmesi amacıyla okullarımızda kendisi de öğretmen olan Kırşehirli genç yazar Gökmen Güneş ile imza ve söyleşi günü gerçekleştirdik. Yazarımızın İlk kitabı olan ‘Ben En Çok Babamın Siyah Saçlarını Özledim’i tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle okuduk sonrasında ise yazarımızla çok verimli bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirdik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ