DARISI BOĞAZLIYAN’A

Okuduğunuz haber
YAVUZ FRANSA’YI SALLADI

CAVLAK’A 2 OTEL YAPILACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    YAVUZ FRANSA’YI SALLADI

YAVUZ FRANSA’YI SALLADI

Uzunlu’nun yetiştirdiği genç siyasetçilerden Metin Yavuz, Fransa’nın Başkenti Paris’in banliyolarından Valenton şehrinin Belediye Başkanı seçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 52,37 oy alan Yavuz, elde ettiği bu başarıyla, hem Fransa'nın hem de Türkiye’nin gündemine oturdu.

GÜNCEL      29 Haziran 2020 - 23:37     0

YAVUZ FRANSA’YI SALLADI

Fransa’nın Başkenti Paris’in banliyolarından Valenton şehrinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Uzunlulu hemşehrimiz Metin Yavuz ikinci turda Fransa Kominist Partisi’nin (PCF) adayı Laurent Perinchon’a karşı yarıştı.
Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 52,37’sini alan Yavuz, Valenton Belediye Başkanı seçildi. Perichon ise yüzde 41,91 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı.
Daha önce Val-de-Marne bölgesinde İl Genel Meclis Üyeliği yapan, 2017'deki Senato seçimlerinde yarışan ancak seçilemeyen hemşehrimiz Yavuz, Cumhuriyetçiler Partisinden Val-de-Marne bölgesinden aday olmuştu.
Belediye Başkanlığı görevine seçilen hemşehrimiz Metin Yavuz’u tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler

#Metin Yavuz

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ